ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κολύμβηση: Αποκλείστηκε η Ελλάδα στα 4Χ100μ. ελεύθερο

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24 TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η ελληνική ομάδα 4Χ100μ. ελεύθερο δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αποκλείστηκε στον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ελληνική ομάδα στα 4Χ100μ. ελεύθερο στο τουρνουά κολύμβησης τερμάτισε στην 8η θέση της 2ης προκριματικής σειράς στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αγωνίσματος.

Με χρόνο 3:15.29 έμεινε στη 15η θέση της κατάταξης και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Ο Ανδρέας Βαζαίος ξεκίνησε καλά με 48.65 και ο Κριστιάν Γκολομέεβ έκανε για άλλη μία φορά split κάτω από τα 48'' (47.95) και στα μισά της πρώτης σειράς η ελληνική ομάδα ήταν πέμπτη. Στη συνέχεια, όμως, ο Οδυσσέας Μελαδίνης έκανε μόλις 49.69 και ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, Απόστολος Χρήστου, κουρασμένος από την προσπάθειά του στα 100μ. ύπτιο λίγο νωρίτερα, έκανε το τελευταίο 100άρι σε 49.00, αφήνοντας την εθνική πολύ πίσω.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την καλύτερη επίδοση των προκριματικών σημείωσε η Ιταλία με 3:10.29, ενώ ακολούθησαν οι ΗΠΑ με 3:11.33 και η Αυστραλία με 3:11.89. Η Ρωσία, που θεωρείται από τα φαβορί για το βάθρο, λιγο έλειψε να πληρώσει το ότι δεν κατέβασε πλήρη ομάδα, καθώς πέρασε μόλις και μετά βίας όγδοη, αφήνοντας για τέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός νυμφώνος τη Μεγάλη Βρετανία.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ