ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κολύμβηση: Ο Χρήστου πέρασε στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο

Ο Απόστολος Χρήστου στην προσπάθειά του στα 100μ. ύπτιο των ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021 στη "Ντούνα Αρένα", Βουδαπέστη | Τετάρτη 19 Μαΐου 2021
Ο Απόστολος Χρήστου στην προσπάθειά του στα 100μ. ύπτιο των ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021 στη "Ντούνα Αρένα", Βουδαπέστη | Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 © 2021 PETR DAVID JOSEK/ASSOCIATED PRESS

Ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο των Ολυμπιακών Αγώνων, ύστερα από τη 15η θέση που κατέλαβε στο σύνολο των προκριματικών.

Ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο, στο τουρνουά κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων, παρά την όχι καλή εμφάνιση στα προκριματικά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε στην 5η θέση της 6ης προκριματικής σειράς με 53,77, αν και γύρισε πρώτος στα 50 μέτρα της κούρσας.

Παρ' όλα αυτά, ο χρόνος του ήταν ο 15ος καλύτερος των προκριματικών, με συνέπεια να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Κορυφαίος του προκριματικού ήταν ο Ρώσος Κλιμέντ Κολεσνίκοφ με 52.15, με τον Ιταλό Τόμας Τσέκον να έπεται (52.49). Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης Ράιαν Μέρφι φάνηκε να πηγαίνει συντηρητικά και πέρασε 7ος με 53.22, όσο ακριβώς και ο Ρώσος Εβγκένι Ρίλοφ, επίσης μεταξύ των διεκδικητών ενός μεταλλίου.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ