ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ

Ντουντουνάκη: "Ευχαριστημένη για την πέμπτη θέση, αλλά ήθελα έναν καλύτερο χρόνο"

Ντουντουνάκη: "Ευχαριστημένη για την πέμπτη θέση, αλλά ήθελα έναν καλύτερο χρόνο"
PRINT SCREEN

Η Άννα Ντουνουνάκη έμεινε ευχαριστημένη με την πέμπτη θέση που κατέλαβε στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, όχι όμως με τον χρόνο της.

Η Άννα Ντουντουνάκη τερμάτισε στην πέμπτη θέση στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα στο παγκόσμιο της Ντόχα. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια στις δηλώσεις της μετά την κούρσα της, τόνισε ότι είναι χαρούμενη για τη θέση που κατέλαβε, ήθελε όμως να κάνει έναν καλύτερο χρόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άννα Ντουντουνάκη στην ΕΡΤ: Για την κούρσα της: "Ήμουν πιο ήρεμη σε σχέση με χθες. Παρ' όλα αυτά ήθελα έναν καλύτερο χρόνο να είμαι ειλικρινής. Ο αρχικός στόχος ήταν να μπω στον τελικό, χαίρομαι που το κατάφερα αλλά επειδή έχω δουλέψει πολύ από την αρχή της χρονιάς, ήρθα με στόχο να φτάσω το ατομικό μου ρεκόρ.

Είναι μια καλή αρχή, είμαι ευχαριστημένη για την πέμπτη θέση, αλλά όταν επενδύεις πολλά, περιμένεις πολλά πίσω. Όταν ανεβαίνεις τόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση, πίστευα ότι μπορούσα περισσότερο".

Για το ότι εκπλήρωσε τον στόχο της που είναι η πρόκριση σε τελικό και έχει μπροστά της να ξεπεράσει το ατομικό ρεκόρ: "Ισχύει. Ο στόχος μου για σήμερα αυτός ήταν. Είχα πει ότι θα μπω σε αυτή την κούρσα και θα σκεφτώ τι κάνω εγώ. Ούτε θα κοιτάξω τις άλλες, ούτε θα σκεφτώ το πόσο μπορεί να πάνε. Να κάνω εγώ το καλύτερο που μπορώ.

Δεν μπορώ να πω ότι έκανα κάτι λάθος, αλλά θα μπορούσε να πάει καλύτερα η κούρσα. Ήμουν αρκετά πιεσμένη χθες και έπαιξε ρόλο, είχα πολύ βάρος πάνω μου. Μου πήρε ενέργεια όλο αυτό. Πέρα από αυτό εντάξει, είμαι πέμπτη στον κόσμο και είναι καλό από μόνο του. Επειδή ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, γι' αυτό είμαι συγκρατημένοι".

TAGS ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ