ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ντεμπούτο για τον Φελπς

Ντεμπούτο για τον Φελπς
Φελπς

Ο Αμερικανός κολυμβητής θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

Στο Γκραν Πρι του Σάρλοτ θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του για την εφετινή σεζόν, ο 8 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Μάικλ Φελπς.

Την Παρασκευή (15/05), ο 23χρονος Αμερικανός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, με αποτέλεσμα η είδηση να προκαλεί το ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κόσμου της κολύμβησης.

Το μεγάλο "αστέρι" των Η.Π.Α., έχει να αγωνιστεί σε επίσημους αγώνες περίπου 9,5 μήνες, στην μεγαλύτερη του αποχή σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Βέβαια, όλο αυτό τον καιρό φρόντισε να απασχολήσει τα Μ.Μ.Ε. με την συμπεριφορά του εκτός πισίνας, καθώς είχε προκαλέσει αίσθηση μία φωτογραφία με τον Φελπς να καπνίζει μαριχουάνα μέσω μίας πίπας, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Ο καλύτερος κολυμβητής όλων των εποχών δε βρέθηκε ποτέ θετικός σε απαγορευμένες ουσίες, ωστόσο αυτή η φωτογραφία ήταν η αιτία για να τιμωρηθεί με 3μηνο αποκλεισμό από την Κολυμβητική Ομοσπονδία των Η.Π.Α., παρά τη "συγγνώμη" του.

Στο μίτινγκ του Σάρλοτ, ο Φελπς θα ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, αφού είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε 5 αγωνίσματα (50μ., 100μ., 200μ. ελεύθερο, 100μ. πεταλούδα, 100μ. ύπτιο).










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ