ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Γκολομέεβ: "Είμαι λίγο απογοητευμένος, συνεχίζουμε"

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ήταν μεν ικανοποιημένος για το γεγονός ότι βρέθηκε στον τελικό, ωστόσο δεν έκρυψε την στεναχώρια του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πάρει μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τελικό των 50μ. ελεύθερο. Κάτι που ναι μεν είναι επιτυχία, αλλά εκείνος το βλέπει λίγο διαφορετικά.

Ο 28χρονος κολυμβητής ήθελε να πάρει ένα μετάλλιο και δεν το έκρυψε ποτέ. Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τον τελικό.

"Είμαι λίγο απογοητευμένος. Κυνηγούσα το μετάλλιο. Αν το δούμε πιο γενικά Δεν μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος αφού τερμάτισε πέμπτος σε έναν τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είμαι ευχαριστημένος. Συνεχίζουμε επόμενος στόχος οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούν κάποια πράγμα. Την ώρα που τερμάτισα και είδα ότι είμαι πέμπτος στεναχωρήθηκα, αλλά όλα καλά".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ