ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ

Γκολομέεβ: "Εύχομαι να κάνω υπερήφανους όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου"

Ο πιο γρήγορος Έλληνας κολυμβητής όλων των εποχών, Κρίστιαν Γκολομέεβ
Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ ΑΠΟ STOIXIMAN.GR

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Κρίστιαν Γκολομέεβ με το θέμα της στρατιωτικής του θητείας και εκείνος έσπευσε να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν.

Ο Κριστιαν Γκολομέεβ συνεχίζει ανεμπόδιστα την προετοιμασία του για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο αυτή είχε βρεθεί στον αέρα.

Ο σπουδαίος κολυμβητής αντιμετώπιζε μέχρι πριν λίγες μέρες ένα πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να τινάξει τη συμμετοχή του στον αέρα, αλλά βρέθηκε οριστική λύση.

Συγκεκριμένα, έπρεπε μέσα στο Μάρτιο να παρουσιαστεί στην Ρόδο προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, κατέθεσε αίτημα να πάρει αναβολή για μερικούς μήνες ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία του και διάταξη του υφυπουργείου αθλητισμού αναφέρει πως αναβάλλεται η κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις αθλητών που συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες ή Παγκόσμια Πρωταθλήματα, έως το τέλος του έτους διεξαγωγής των διοργανώσεων.

Το πρόβλημα λύθηκε και εκείνος με γραπτή του δήλωση έσπευσε να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή: "Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισα.

Το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξαν με γεμίζει αισιοδοξία και μου δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για έναν αθλητή, από το να γνωρίζει ότι η πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες και τις προσπάθειες που κάνουμε, για να φέρουμε μια διάκριση στη χώρα μας. Από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε το πρόβλημά μου έως και σήμερα έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα, που σε συνδυασμό με την πολιτική στήριξη με κάνουν να ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί όπου θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις κι εύχομαι να κάνω υπερήφανους όλους όσοι στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα μου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δεύτερη οικογένειά μου, τον Εθνικό Πειραιώς, και τον πρόεδρο Γιάννη Πατλάκα, καθώς και τους χορηγούς μου Stoiximan, My Market, Speedo και την εταιρία αθλητικού marketing Progame, με την οποία συνεργάζομαι και όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν δίπλα μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Τόκιο!".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ