ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Βαζαίος, Ντουντουνάκη και Σίσκος προκρίθηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους

Ο Ανδρέας Βαζαίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Καζάν το 2021
Ο Ανδρέας Βαζαίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Καζάν το 2021 2021 AP PHOTO/SERGEI GRITS

Τη συμμετοχή τους στους τελικούς των αγωνισμάτων τους εξασφάλισαν Βαζαίος, Ντουντουνάκη και Σίσκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας.

Τρεις ακόμα προκρίσεις σε τελικούς κατάφεραν τα ελληνικά δελφίνια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας που διεξάγεται στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Ο Ανδρέας Βαζαίος θα αγωνιστεί και στον τελικό των 100μ μικτή ατομική αφού με χρόνο 52.61 κατέλαβε την τρίτη θέση στη σειρά του (έπειτα από ακύρωση του Τσεκόν) και την έκτη συνολικά.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη εξασφάλισε την παρουσία της σε έναν ακόμα τελικό. Η αθλήτρια, μέλος της Team Future της Bwin, ήταν δεύτερη στη σειρά της με 25.32 στα 50μ πεταλούδα και προκρίθηκε στον τελικό με τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

Η τριάδα των ελληνικών προκρίσεων ολοκληρώθηκε από τον Απόστολο Σίσκο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό των 200 ύπτιο καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων και νέων ανδρών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν τέταρτος στην πρώτη ημιτελική σειρά με χρόνο 1:52.17 και συνολικά με την όγδοη καλύτερη επίδοση εξασφάλισε τη θέση του στον τελικό.

Η Μαρίλεια Δρασίδου κατέλαβε την 8η θέση με 30.70 (όπως και στα πρωϊνά προκριματικά) στη δεύτερη ημιτελική σειρά στα 50μ πρόσθιο και συνολικά τη 15η θέση στο αγώνισμα.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΖΑΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ