ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Στο τελικό των 100μ. μικτής ατομικής οι Βαζαίος και Σπανουδάκης

Ο Ανδρέας Βαζαίος μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 200 μέτρα μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας
Ο Ανδρέας Βαζαίος μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 200 μέτρα μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας © 2021 SERGEI GRITS/AP IMAGES

Διπλή συμμετοχή στον τελικό των 100μ μικτής ατομικής θα έχει η Ελλάδα αφού τόσο ο Ανδρέας Βαζαίος όσο και ο Γιώργος Σπανουδάκης κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων πρωταθλητών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας που διεξάγεται στο Καζάν συνεχίζονται.

Μετά το ασημένιο μετάλλιο της Άννας Ντουντουνάκη, η οποία ανήκει στην Team Future της bwin, η χώρα μας εξασφάλισε διπλή συμμετοχή στον τελικό των 100μ. μικτής ατομικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή (07/11).

Πρώτος και καλύτερος ο Ανδρέας Βαζαίος ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό με 51.54 και δεν ήταν απλά πρώτος στη δεύτερη ημιτελική σειρά, αλλά είχε και τον ταχύτερο χρόνο από όλους τους συμμετόχοντες στους ημιτελικούς.

Στην ίδια σειρά ήταν και ο Γιώργος Σπανουδάκης ο οποίος τερμάτισε τέταρτος στην ίδια σειρά με 52.36 και με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο προκρίθηκε και εκείνος στον τελικό.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΖΑΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ