ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χούμας: "Ελπίζουμε να πάμε και σε άλλα μίτινγκ"

Χούμας: "Ελπίζουμε να πάμε και σε άλλα μίτινγκ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός σύμβουλος τη ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, αναφέρθηκε στο διεθνές μίτινγκ της Ζυρίχης με τη συμμετοχή πέντε Ελλήνων κολυμβητών και ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλα.

Στο μίτινγκ της Ζυρίχης θα αγωνιστούν πέντε Έλληνες κολυμβητές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Ο Χριστόδουλος Χούμας μίλησε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συμμετοχές σε υψηλού επιπέδου αγώνες.

Ο τεχνικός σύμβουλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, για το μίτινγκ της Ζυρίχης, όπου θα συμμετάσχουν οι Ανδρέας Βαζαίος (50μ ύπτιο, 50, 100, 200μ πεταλούδα, 200μ Μ. Ατομική), Δημήτρης Κουλούρης (50, 100, 200μ πρόσθιο), Στέφανος Δημητριάδης (50, 100, 200μ πεταλούδα), Φώτης Μυλωνάς (50, 100μ ελεύθερο, 50μ ύπτιο) και Παναγιώτης Σαμιλίδης (50, 100, 200μ πρόσθιο, 400μ ελεύθερο, 200μ Μ. Ατομική).

Όπως τόνισε το μίτινγκ αυτό, καθώς και οι υπόλοιπες διεθνείς κούρσες που θα ακολουθήσουν, αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες κολυμβητές να πιάσουν τα όρια για το Βερολίνο αλλά και να διατηρήσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Πρόκειται για ένα διεθνές μίτινγκ στο οποίο πιστεύω πως οι αθλητές μας θα τα πάνε πολύ καλά. Προγραμματίστηκε μόλις μία εβδομάδα μετά το Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», το οποίο πρέπει να σημειώσουμε πως είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Οι Δημητριάδης και Κατραντζής έπιασαν τα όρια για το Ευρωπαϊκό, ενώ τώρα οι Βαζαίος και Σαμιλίδης θα έχουν την ευκαιρία με τις επιδόσεις τους να καταφέρουν μια αντίστοιχη επιτυχία.

Από κει και πέρα, τέτοιου είδους διοργανώσεις προσφέρονται για την διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης των αθλητών μας αλλά και την συνέχεια της προετοιμασίας τους σε υψηλό επίπεδο. Ελπίζουμε πως το Δ.Σ. της ΚΟΕ θα βοηθήσει τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες να συμμετάσχουν και σε άλλα μίτινγκ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ