ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αντίστροφη μέτρηση για έξι κολυμβητές ενόψει ISL

Αντίστροφη μέτρηση για έξι κολυμβητές ενόψει ISL

Με τη συμμετοχή έξι Ελλήνων κολυμβητών θα διεξαχθεί φέτος η επαγγελματική Λίγκα κολύμβησης (ISL) η οποία θα φιλοξενηθεί στη Βουδαπέστη.

Η ώρα για τη διεξαγωγή της International Swimming League έφτασε. Μάλιστα, φέτος θα έχει ακόμα πιο έντονο ελληνικό χρώμα αφού συνολικά έξι κολυμβητές θα πάρουν μέρος.

Κάποιοι από αυτούς θα φορέσουν το σκουφάκι της ίδιας ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Κρίστιαν Γκολομέεβ και ο Απόστολος Χρήστου θα αγωνιστούν μαζί στην LA Current, ενώ η Νόρα Δράκου και ο Απόστολος Παπαστάμος θα αγωνιστούν με την Aqua Centurions. Ο Ανδρέας Βαζαίος θα αγωνιστεί με τους London Roar και η Άννα Ντουντουνάκη με την Tokyo Frog Kings. , τη μία από τις δύο πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες στην ISL (η άλλη είναι η Toronto Titans).

Οι αγώνες, οι οποίοι θα γίνουν σε εννιά αγωνιστικά διήμερα, θα διεξαχθούν στη Βουδαπέστη. Οι διοργανωτές έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με τους αθλητές να μπαίνουν στην απαραίτητη απομόνωση για να περιοριστεί η πιθανότητα κρουσμάτων.

Στο πρώτο αγωνιστικό διήμερο το οποίοι είναι προγραμματισμένο για τις 16-17 Οκτωβρίου από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν οι Γκολομέεβ και Χρήστου. Στο δεύτερο (18/19/10) θα έχουμε τριπλή εκπροσώπηση με τους Βαζαίο, Δράκου και Παπαστάμο, ενώ η Ντουντουνάκη θα βουτήξει στο τρίτο τριήμερο (24/25/10).

Με την ολοκλήρωση των εννιά προκριματικών θα προκύψουν οι ομάδες των ημιτελικών και έπειτα εκείνες του μεγάλου τελικού ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το διήμερο 21-22 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ