ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αντίο μέσω video

Αντίο μέσω video

Η Αυστραλή Στέφανι Ράις εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Η 25χρονη κολυμβήτρια αποχωρεί με τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια. Αξίζει να δείτε το video.

Η Στέφανι Ράις δεν έστειλε απλά ένα δελτίο Τύπου για να ανακοινώσει την αναχώρηση της από τις πισίνες. Η Αυστραλή ετοίμασε video με παιδικές φωτογραφίες, στιγμιότυπα από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του με μουσικό χαλί το τραγούδι "Hall of Fame". Πραγματική υπερπαραγωγή!

Βέβαια η 25χρονη Αυστραλή δεν είναι μια απλή αθλήτρια. Στον "Υδάτινο Κύβο" του Πεκίνου το 2008 κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, ανάμεσα τους το νταμπλ στη μικτή ατομική και έγινε διάσημη εν μια νυχτί. Τη βοήθησε βέβαια και η εντυπωσιακή εμφάνιση της.

" Αν γνώριζα τι θα περνούσα (σ.σ. μετά το Πεκίνο και μέχρι το Λονδίνο) με τρεις επεμβάσεις στον ώμο, πολλά πάνω κάτω, τότε θα είχα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά χαίρομαι που επέμεινα".

Στο Λονδίνο δεν κέρδισε ούτε τρία χρυσά, ούτε πραγματοποίησε ισάριθμα παγκόσμια ρεκόρ. Ήταν 4η στα 200μ. μικτή ατομική και 6η στα 400μ. μικτή ατομική.

" Το Λονδίνο ήταν πολύ σκληρό για μένα. Τόσα πράγματα πήγαν στραβά για μένα σε εκείνη την προετοιμασία. Ήταν να να προσπαθούσα να πάνε όλα τέλεια και όλα πήγαν άσχημα". Δεν κολύμπησε ξανά μετά το Λονδίνο. Παραμένει δημοφιλής στην πατρίδα της με συμμετοχές σε εκπομπές, ενώ συνεχίζει να συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες.

" Δεν ήθελα ποτέ να επιστρέψω, οπότε η απόφαση μου έπρεπε να ήταν οριστική. Είναι στενάχωρο που έφτασε αυτή η μέρα. Ανυπομονώ για όσα με περιμένουν στη συνέχεια".

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ