ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Πλατανιώτη: "Δεν είχα την στήριξη που ήθελα"

Πλατανιώτη: "Δεν είχα την στήριξη που ήθελα"

Στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς της η Ευαγγελία Πλατανιώτη αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε, αλλά και στην έλλειψη υποστήριξης.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον τελικό του ελεύθερου σόλο με την κατάκτηση της πέμπτης θέσης.

Μετά το τέλος της προσπάθειάς της αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε, αλλά και στη στήριξη που δεν ήταν αυτή που θα ήθελε.

Αρχικά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέφερε: "Η αλήθεια είναι ότι ήταν το δεύτερο μετάλλιο που χάθηκε σήμερα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου. Ήταν αρκετά δύσκολος αυτός ο αγώνας για εμένα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την στήριξη που ήθελα. Αναγκάστηκα να βρω μόνη μου τους χορηγούς μου.

"Κατά τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούσα να έρθω σε επαφή και να κανονιστεί το κομμάτι της προετοιμασίας με τις Ισπανίδες προπονήτριες, αυτό έγινε τον τελευταίο μήνα. Το σόλο το οποίο παρουσίασα το ξεκίνησα πριν από ένα μήνα και το ολοκλήρωσα μια εβδομάδα πριν έρθω στη Φουκουόκα.

Όλες οι αθλήτριες για να έρθουμε σε αυτόν τον αγώνα δουλεύουμε τουλάχιστον ένα χρόνο τη χορογραφία που θα παρουσιάσουμε. Εμένα ήταν δουλειά ενός μήνα. Έγιναν κάποια λάθη τα οποία μου στοίχισαν το μετάλλιο. Αν δεν είχαν γίνει αυτά θα βρισκόμουν στα μετάλλια".

Για το εάν έχει μια πικρία: "Σίγουρα είμαι στεναχωρημένη. Παρ' όλα αυτά είμαι ευτυχισμένη από την εμφάνισή μου. Ειδικά από το τεχνικό είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και θεωρώ ότι θα έρθει το μετάλλιο. Όσον αφορά το ελεύθερο σίγουρα ήθελε παραπάνω δουλειά. Το απόλαυσα, θα ήθελα να μάθω ποια ήταν αυτά τα λάθη που έγιναν"

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ