ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καλλιτεχνική κολύμβηση: Θετική στον κορονοϊό συνοδός της ελληνικής ομάδας

Εικόνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο | 20 Ιουλίου 2021
Εικόνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο | 20 Ιουλίου 2021 @ 2021 MARK BAKER/AP IMAGES

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε νέο κρούσμα στην εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, αυτήν τη φορά σε συνοδό.

Νέο κρούσμα κορονοϊού στην εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Αυτήν τη φορά πρόκειται για συνοδό και εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Ιαπωνίας.

Το μέλος της αποστολής θα τεθεί σε καραντίνα εκτός Ολυμπιακού Χωριού, ενώ όλα τα άλλα μέλη ήταν αρνητικά κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν.

Το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε ότι μία αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το ταξίδι της για το Τόκιο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

"Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης κατά την άφιξη της στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο έλεγχος έγινε στο αεροδρόμιο και πλέον η συνοδός θα τεθεί σε καραντίνα σε ειδικό χώρο εκτός Ολυμπιακού χωριού, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο των Αγώνων.

Ολα τα άλλα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά και θα διαμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Τόκιο είναι σε επαφή με τη Συνοδό και θα της παράσχει κάθε βοήθεια".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ