ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - ΕΟΕ: "Αθλήτρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, δεν θα ταξιδέψει για το Τόκιο"

Εικόνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο | 20 Ιουλίου 2021
Εικόνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο | 20 Ιουλίου 2021 @ 2021 MARK BAKER/AP IMAGES

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως αθλήτρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το ταξίδι της για το Τόκιο.

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα αθλήτριας της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας, στερώντας της τη δυνατότητα της συμμετοχής στο Τόκιο. Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΕ το πρωί της Τρίτης 27 Ιουλίου, αθλήτρια που βρισκόταν στην Αθήνα, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να τίθεται αυτόματα εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι αθλήτρια της Ολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η αθλήτρια δυστυχώς δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο και δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ΕΟΕ εκφράζει τη συμπαράσταση της στην αθλήτρια που χάνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ