VIRAL

Τζουντόκα αποκλείστηκε γιατί της έπεσε... το κινητό από την τσέπη

Η στιγμή που το κινητό της Νιέτο έπεσε στο τατάμι
Η στιγμή που το κινητό της Νιέτο έπεσε στο τατάμι PRINT SCREEN TWITTER

Η Γαλλίδα χάλκινη Ολυμπιονίκης του τζούντο στο Λονδίνο του 2012, Πρισίλα Νιέτο, αποκλείστηκε από τη συνέχεια διοργάνωσης, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γιαπωνέζα Μόμο Ταμαόκι έπεσε στο τατάμι το κινητό που είχε... μαζί της!

Μία άκρως σουρεαλιστική σκηνή έλαβε χώρα το Σάββατο (5/2) στο Grand Slam του Παρισιού και στην κατηγορία των -57 κιλών του Τζούντο, καθώς η Πρισίλα Νιέτο αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση του τουρνουά για μία... τρομερά ατυχή στιγμή.

Συγκεκριμένα, η Γαλλίδα, χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο 2012, αν και έχει μεγάλη εμπειρία στις διοργανώσεις και γνωρίζει πολύ καλά τους κανονισμούς, ξέχασε να αφήσει το κινητό της στ' αποδυτήρια!

Καθώς μάλιστα έπιανε την αντίπαλό της, τη Γιαπωνέζα Μόμο Ταμαόκι, προκειμένου να περάσει κάποια λαβή, το κινητό της γλίστρησε από τη στολή της και έπεσε στο τατάμι (ειδικό δάπεδο) με αποτέλεσμα ο διαιτητής να την αποβάλλει.

Στις δηλώσεις της ανέφερε χαμογελώντας: "Την επόμενη φορά θα αγγίξω τις τσέπες μου καλά πριν πάω να πολεμήσω. Αυτή τη στιγμή, είμαι σοκαρισμένη. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη. Το έβαλα αντανακλαστικά στην τσέπη και έφυγα".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ