ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τη Δευτέρα κρίνεται η συμμετοχή του Έλληνα ιστιοπλόου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τη Δευτέρα κρίνεται η συμμετοχή του Έλληνα ιστιοπλόου στους Ολυμπιακούς Αγώνες
EUROKINISSI

Οριακή η συμμετοχή του Έλληνα ιστιοπλόου που νόσησε από κορονοϊό. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας κρίνεται η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ελληνική αποστολή της ιστιοπλοΐας κινδυνεύει να ταξιδέψει στο Τόκιο μ' ένα μέλος λιγότερο ύστερα από το κρούσμα κορονοϊού που ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Μέχρι στιγμής ο Έλληνας ιστιοπλόος ελέγχθηκε δις θετικός και φυσικά έχει τεθεί σε περιορισμό προκειμένου ν' αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης σε άλλους αθλητές. Στην περίπτωση που τη Δευτέρα το νέο δείγμα του δεν είναι αρνητικό, εκτιμάται ότι δεν θα προλάβει να καλύψει τις ημερομηνίες του πρωτοκόλλου και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα δώσει το "παρών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Νωρίτερα η Ελληνική Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει ότι "έχει επίσημη ενημέρωση για ένα κρούσμα κορονοϊού στην Ολυμπιακή ομάδα σε αθλητή της ιστιοπλοΐας. Ο αθλητής βρίσκεται σε καραντίνα και με τη συμπλήρωση των 14 ημερών θα υποβληθεί σε νέο τεστ κορονοϊού. Σε περίπτωση που είναι αρνητικό θα γίνει προσπάθεια να αναχωρήσει αμέσως για Τόκιο, για να προλάβει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ