ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Τέταρτοι Τσορτανίδης και Αράπογλου στη Βρέστη

Τέταρτοι Τσορτανίδης και Αράπογλου στη Βρέστη

Σούπερ ο Λεωνίδας Τσορτανίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κλάσης TECHNO 293 που διεξάγεται στη Βρέστη της Γαλλίας. Διαβάστε αναλυτικά.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιεί ο Λεωνίδας Τσορτανίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης TECHNO 293 που διεξάγεται στη Βρέστη της Γαλλίας. Στην κατηγορία U15 και μετά από έξι κούρσες ο Ελληνας ιστιοπλόος είναι 4ος με 16 βαθμούς σε σύνολο 99 σκαφών.

Στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες ο Τσορτανίδης τερμάτισε 1,1 και 6 και βρίσκεται κοντά στους τρείς πρώτους. Προηγείται ο Γάλλος Τ. Αρνού με 10β και ακολουθούν ο Ισραηλινός Λ. Καμίλ με 13β και ο Γάλλος Τ. Γκαρανιού με 15 βαθμούς.

Στην ίδια κατηγορία ο Φ. Δούκας είναι 37ος, οΙ.Ν. Ζιντζόβας 63ος και ο Κ. Αστράπελλος 84ος.

Στην κατηγορία U17 μετά από έξι κούρσες ο Σ. Ναμίας είναι 35ος και ο Θ. Αρβανίτης 61ος μεταξύ 157 σκαφών.

Στα κορίτσια και μετά την έκτη ιστιοδρομία η Ν. Αράπογλου εξακολουθεί να είναι 4η στην γενική κατάταξη της κατηγορίας U15 που μετέχουν 35 σκάφη .

Στην κατηγορία U17 με την συμμετοχή 71 σκαφών και μετά από επτά κούρσες η Α.Δίβαρη βρίσκεται στην 13η θέση .

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 420

Τέσσερα ελληνικά σκάφη θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 που θα διεξαχθεί στο Τραβεμούντε της Γερμανίας από 25 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα θα τρέξουν οι: Α. Ταβουλάρη-Φ. Κουτσουμπού, Α. Γκαρή-Β. Πατεράκη, Β. Γουργιώτης- Ι. Παππάς και Ι. Ε. Κρητικός-Π. Καρδακάρης.

Το Ευρωπαϊκό Λέιζερ 4,7 Youth

Στο Μος της Νορβηγίας από 25 Ιουλίου ως 1 Αυγούστου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ 4,7 youth και θα τρέξουν οι Κ. Φωτακάκη, Κ.Ο.Χουσιάδας, Μ. Κ. Σταματίου, Π. Κυρπόγλου, Λ. Ζαμίτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ