ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ιστιοπλοΐα: Πρώτη η Καραχάλιου στην 7η ιστιοδρομία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ιστιοπλοΐα: Πρώτη η Καραχάλιου στην 7η ιστιοδρομία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας, Βασιλική Καραχάλιου EUROKINISSI

Στα Ράντιαλ γυναικών η Βασιλεία Καραχάλιου τερμάτισε 1η στην 7η ιστιοδρομία και στον χρυσό στολίσκο των 54 σκαφών είναι 7η με 45 βαθμούς. Αναλυτικά η πορεία των ελληνικών συμμετοχών.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ που διεξάγεται στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Στα Ράντιαλ γυναικών η Βασιλεία Καραχάλιου τερμάτισε 1η στην 7η ιστιοδρομία και στον χρυσό στολίσκο των 54 σκαφών είναι 7η με 45 βαθμούς. Η Αθανασία Φακίδη βρίσκεται στην 24η θέση με 90 βαθμούς. Η Ναταλία Ταμβακίδου συμμετέχει στον αργυρό στολίσκο και μεταξύ 53 σκαφών είναι 6η με 144 βαθμούς.

Στα Ράντιαλ ανδρών και μετά από 8 κούρσες ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 7ος με 68 βαθμούς σε σύνολο 30 σκαφών. Ο Ιωάννης Μάντης είναι 30ος με 176 βαθμούς και 27ος στην κατηγορία U21.

Στα Στάνταρντ έχουν γίνει 7 ιστιοδρομίες και στον χρυσό στολίσκο των 63 σκαφών ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι 10ος με 66 βαθμούς. Ο Ελληνας ιστιοπλόος ανέβηκε στις δύο τελευταίες κούρσες που τερμάτισε 3ος και 6ος αντίστοιχα. Ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης βρίσκεται στην 43η θέση με 137 βαθμούς. Ο Λουκιανός Ζαμίτ τρέχει στον αργυρό στολίσκο των 63 σκαφών και μετά από 6 κούρσες είναι 33ος με 199 βαθμούς.

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λέιζερ BUG διοργάνωσε ο Ν.Ο. Βουρκαρίου Σαλαμίνας.

Στην κατηγορία εφήβων – παίδων έτρεξαν 30 σκάφη και μετά από 6 ιστιοδρομίες κέρδισε ο Α. Πετριανός του Ν.Α.Ο. Μάτι με 8 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Β. Πετριανός του ίδιου ομίλου με 20 βαθμούς και τρίτος ήταν ο Ι. Μάρης του Ν.Ο. Ελευσίνας με 21 βαθμούς.

Στην κατηγορία νεανίδων – κορασίδων έγιναν 7 ιστιοδρομίες και έλαβαν μέρος 20 σκάφη. Την πρώτη θέση πήρε η Ε. Κανδαράκη του Ν.Ο Καλαμακίου με 25 βαθμούς. Ακολούθησαν η Ε. Τσιασιώτη του Ν.Ο. Αρτέμιδας Σπάτων με 26 βαθμούς και η Χ. Μένη του Ν.Ο. Βούλας με 30 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ