NEW ARTICLES

Τεντόγλου: "Θα μπορούσα να πάω και καλύτερα"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά περίμενε ακόμα καλύτερη επίδοση. Σε ποιους το αφιέρωσε.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την επιτυχία του. Ο 20χρονος πρωταθλητής Ευρώπης του μήκος, ο οποίος έγινε ο νεαρότερος Έλληνας που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την επιτυχία του.

Παρ' όλα αυτά έδειξε ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό του.

"Δεν ξεκίνησα καλά τον αγώνα. Έκανα κάποια τεχνικά λάθη, αλλά ένιωθα καλά και μου βγήκε στα επόμενα άλματα" τόνισε αρχικά για την επίδοση του, ενώ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τα συναισθήματα του είπε: "Αισθάνομαι τέλεια. Ο στόχος μου επετεύχθη και συνεχίζουμε".

Στη συνέχεια κλήθηκε να αφιερώσει την επιτυχία του και δήλωσε: "Αφιερώνω την επιτυχία μου στην οικογένεια μου, στον προπονητή μου, σε κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά μου και τους χορηγούς μου στην Adidas και την Stoiximan που με στηρίζουν".

Σε ερώτηση για το τι θα συμβούλευε τους νεαρούς αθλητές επεσήμανε: "Είναι δύσκολο, αλλά αν βάλεις κάποιο στόχο μπορείς όλα να τα καταφέρεις ό,τι θέλεις. Αν βάλεις σχέδιο"

Τέλος, για το εάν ήταν ονειρική η βραδιά για εκείνον τόνισε: "Θα μπορούσα να πάω καλύτερα, αλλά δεν με χάλασε κιόλας. Ήταν ωραία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ