ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Οδυνηρή γκέλα, αλλά ο Ζιντάν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν @ 2021 JOSE BRETON / ASSOCIATED PRESS

Ο Ζιντάν έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του, είπε πως η Ρεάλ έκανε καλό παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ, ασχέτως αν η ομάδα του έμεινε στο 1-1.

Σε οδυνηρή γκέλα μέσα στο σπίτι της υποχρεώθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να έρχεται ισόπαλη 1-1 με την Σοσιεδάδ για την 25η αγωνιστική της La Liga και να μένει πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, λίγες ημέρες πριν την αντιμετωπίσει στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο".

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την Ρεάλ να έχει εδαφική υπεροχή αλλ δύο επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Ρεμίρο, για να έρθει η ψυχρολουσία στο 55' για τους μερένγκες όταν ο Πόρτου νίκησε τον Κουρτουά. Η πρωταθλήτρια χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές μετά το 80' για να αποφύγει την ήττα, με το γκολ που της χάρισε το βαθμό να έρχεται στο 89' από τον Βινίσιους ο οποίος υπέγραψε την πρώτη εντός έδρας ισοπαλία της στη φετινή La Liga μετά από 8 νίκες και 3 ήττες.

Ο Ζιντάν πάντως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και θεωρεί πως η ομάδα του έπιασε μια καλή απόδοση απέναντι στους Βάσκους: "Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά μπροστά μας είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Όσον αφορά στην αλλαγή του συστήματος κατά την διάρκεια του αγώνα, δεν ήμουν ικανοποιημένος με την πίεση και μετά από 10-15 λεπτά επιστρέψαμε στο 4-3-3. Οι αλλαγές πήγαν καλά στο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι. Ο τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού δεν αλλάζει. Παίζουμε εναντίον της ομάδας που είναι πρώτη στην κατάταξη".

@ 2021 Jose Breton / Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ