TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Ανεβαίνει η Άιντραχτ, με δυνατό σερί η Ντόρτμουντ

Ο Ομάρ Μαρμούς με τον Τρόοστ Εκόνγκ στο παιχνίδι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Conference League 2023/24
Ο Ομάρ Μαρμούς με τον Τρόοστ Εκόνγκ στο παιχνίδι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Conference League 2023/24 ΙΝΤΙΜΕ

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Άιντραχτ - Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ από την Bundesliga.

Με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Στη Φρανκφούρτη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, Άιντραχτ υποδέχεται την Ντόρτμουντ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Η Άιντραχτ μετά την ήττα στην Τούμπα χτύπησε φόρμα και έκανε τρεις διαδοχικές νίκες. Στο πρωτάθλημα κέρδισε 2-0 τη Χαϊντενχάιμ, έχοντας και χαμένο πέναλτι, ενώ στη συνέχεια έβγαλε μεγάλο διπλό με 3-1 στο Ζινσχάιμ επί της Χοφενχάιμ.

Αυτή ήταν η πρώτη της εκτός έδρας νίκη μετά από αρνητικό σερί 14 αγώνων. Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι στα δύο αυτά ματς η Άιντραχτ σημείωσε πέντε γκολ, όταν συνολικά στις πρώτες έξι αγωνιστικές είχε μόλις τέσσερα.

Την Πέμπτη, οι "αετοί" επαλήθευσαν το ανέβασμά τους, αφού συνέτριψαν με 6-0 στη Φρανκφούρτη την πρωταθλήτρια Φινλανδίας για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Και τώρα έρχεται το ματς πρόκληση με την Ντόρτμουντ, όπου η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ θα ψάξει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία.

Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ πέτυχε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη γερμανικής ομάδας αυτή την εβδομάδα. Οι Βεστφαλοί είχαν ξεκινήσει τον όμιλο του Champions League με έναν βαθμό στα πρώτα δύο ματς, κερδίζοντας όμως την Τετάρτη μέσα στο St. James' Park τη Νιούκαστλ έβαλαν φωτιά στον όμιλο και ξαναμπήκαν γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Ο Έντιν Τέρζιτς έκανε κίνηση ματ στον Εντι Χάουι επιλέγοντας να παίξει με τρεις κεντρικούς χαφ (Ενμέτσα, Τσαν, Ζάμπιτσερ). Η Ντόρτμουντ κέρδισε τη μάχη του κέντρου και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έλεγξε απόλυτα την κατάσταση.

Στο δεύτερο μέρος χρειάστηκε μία μεγάλη επέμβαση του γκολκίπερ Κόμπελ στο 57' και δύο φορές το οριζόντιο δοκάρι (86', 90+4') για να αποφύγει το 1-1, ωστόσο όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,05-1,99) η νίκη των κιτρινόμαυρων στη βορειοανατολική Αγγλία ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Ντόρτμουντ μπορεί φέτος να μην παίζει ποδόσφαιρο playstation όπως άλλα χρόνια, έχει καταφέρει όμως να είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Η ομάδα του Τέρζιτς πάει στη Φρανκφούρτη τρέχοντας σερί 5-1-0 στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Επίσης, η Ντόρτμουντ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα 16 διαδοχικά ματς (11-5-0), έχει δηλαδή να χάσει από τον περασμένο Απρίλιο και το ντέρμπι με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Για τους Βεστφαλούς είναι πολύ σημαντικό σήμερα να βγάλουν ένα μεγάλο διπλό στη δύσκολη έδρα της Άιντραχτ και να πιάσουν στους 23 βαθμούς την Μπάγερν, πριν το Klassiker της ερχόμενης εβδομάδας στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

Η αποστολή πάντως της Ντόρτμουντ δεν αναμένεται καθόλου εύκολη, δεδομένου μάλιστα ότι προέκυψαν και θέματα τραυματισμών από το ταξίδι στη Νιούκαστλ, με τον πολύπειρο χαφ Τσαν και τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Μπραντ να είναι αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε την Άιντραχτ, η οποία για πρώτη φορά φέτος δείχνει να λύνεται επιθετικά. Και από την άλλη την Ντόρτμουντ που σκοράρει 13 σερί ματς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, στα 10 από αυτά μάλιστα από δύο γκολ και πάνω!

Λογική επιλογή το Goal/Goal & Over 2,5 σε τιμές πέριξ του 1.85. Σημειώνεται ότι στα τελευταία 14 μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα έχουν επιβεβαιώσει 12 φορές το αμφίσκορο, ενώ τα πέντε πιο πρόσφατα έληξαν όλα με Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ