ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την παραμονή Αϊτόρ για άλλα δύο χρόνια

Ο Αϊτόρ κατά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό
Ο Αϊτόρ κατά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό IN TIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Αϊτόρ με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Το σίριαλ της παραμονής του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2025 τη Δευτέρα (13/2) το απόγευμα με το τριφύλλι να διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, έως το 2026.

Στο τριφύλλι είχαν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την παραμονή του Ισπανού εξτρέμ και πριν το σοβαρό τραυματισμό του αλλά και μετά απ' αυτόν έδειξαν στον Αϊτόρ πόσο πολύ τον θέλουν καθώς η πρόταση ανανέωσης που του έγινε ήταν η ίδια ακριβώς δείχνοντας πως πιστεύουν σε αυτόν.

Ο Αϊτόρ έβαλε τη Δευτέρα (13/2) το μεσημέρι την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο που θα του αποφέρει 800.000 σε μόνιμη βάση χωρίς τα μπόνους ενώ η σχετική ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ