TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γερμανική δυάδα

Ο Μούσα Ντιαμπί της Λεβερκούζεν, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ σε παιχνίδι για την Bundesliga
Ο Μούσα Ντιαμπί της Λεβερκούζεν, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money σκανάρει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε μία γερμανική δυάδα.

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν το μεγάλο ματς της ημέρας στην Bundesliga (16:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24), όπου οι αποδόσεις, με το διπλό στο 3,50+, προκαλούν για κόντρα.

Πρώτα από όλα γιατί από την Ντόρμουντ, όπως μπορείτε να δείτε και στο ρεπορτάζ, απουσιάζει ο Χάλαντ, απουσία που αυτόματα αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες. Κι από κει και πέρα όμως, η Ντόρτμουντ έτσι κι αλλιώς είναι ομάδα που πολλά ματς της πάνε στο όριο και μπορεί να την πατήσει οποιαδήποτε στιγμή.

Για παράδειγμα, στο τελευταίο ματς του 2021 ηττήθηκε με 3-2 από τη λίγη και φέτος Χέρτα, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, με τη Χοφενχάιμ, της χαμογέλασε η τύχη, αφού έβαλε τρία γκολ (το ένα αυτογκόλ) με τέσσερις τελικές. Για να μη θυμηθούμε και την πρόσφατη ανατροπή με την Άιντραχτ, όπου επίσης στάθηκε αρκετά τυχερή, αφού διαμόρφωσε το 3-2 με γκολ στο 87′ και στο 89′.

Από την άλλη, η σούπερ ταλαντούχα Λεβερκούζεν, προέρχεται από δύο σερί δυνατές νίκες, ο Σικ (που έχει σκοράρει 18 γκολ, δύο δηλαδή παραπάνω από τον πολυδιαφημισμένο Νορβηγό) θα είναι κανονικά στην εντεκάδα και στις τάξεις της υπάρχει ένα κλίμα εκδίκησης για το ματς του πρώτου γύρου, όπου η Ντόρτμουντ είχε νικήσει 4-3 παρότι είχε βρεθεί τρεις φορές πίσω στο σκορ.

Γερμανία Προγνωστικά

Στη μικρή Bundesliga, στη Β’ Γερμανίας, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ άσχημα για την ιστορική Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η Φορτούνα ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο με τρεις συνεχόμενες ήττες και πλέον είναι μπλεγμένη άσχημα στη μάχη της ουράς, ενώ ο Κρίστιαν Πρόισερ βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, παρότι στηρίζεται πεισματικά από τη διοίκηση. Αντίθετα, η Χολστάιν Κιλ μπήκε ιδανικά στον δεύτερο γύρο, με εφτά βαθμούς σε εννιά παιχνίδια, και το κλίμα στις τάξεις της είναι εξαιρετικό (14:30 Live από το SPORT24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χολστάιν Κιλ – Φορτούνα Ντ: 1 (απόδοση: 2.12), 14:30
  • Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν: 2 DNB (απόδοση: 2.57), 16:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ