CUPRA

Η CUPRA παρουσιάζει με επικό video το DarkRebel

CUPRA-unveils-the-DarkRebel
CUPRA-unveils-the-DarkRebel CUPRA

Στην έκθεση του Μονάχου έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το πρωτότυπο CUPRA DarkRebel, που ξεπερνάει τα όρια του σχεδιασμού και της απόδοσης, με την εταιρεία να έχει ετοιμάσει ένα εκπληκτικό video για την παρουσίαση.

Το 100% ηλεκτρικό, διθέσιο, σπορ αυτοκίνητο διαθέτει μία αρχιτεκτονική που αντικατοπτρίζει το πάθος και την καινοτόμα νοοτροπία της μάρκας CUPRA, ενσωματώνοντας ένα αινιγματικό εξωτερικό χρώμα αμαξώματος και δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Χόρχε Ντίεζ, Επικεφαλής Σχεδιασμού της CUPRA, “Το DarkRebel αποτελεί την απόλυτη έκφραση του DNA της CUPRA”.

Cupra DarkRebel Int.
Cupra DarkRebel Int. CUPRA


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Γουέην Γκρίφιθς επιβεβαίωσε ότι η CUPRA σχεδιάζει το επόμενο βήμα της, που δεν είναι άλλο από την παγκοσμιοποίησή της, ακολουθώντας το περσινό επιτυχημένο λανσάρισμα της μάρκας στην Αυστραλία. “Φιλοδοξία της CUPRA είναι να γίνει μία παγκόσμια μάρκα. Είμαστε σε καλό δρόμο και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε την CUPRA στην Αμερική, ένα success story”.

Cupra DarkRebel Int.
Cupra DarkRebel Int. CUPRA


Στην έκθεση του Μονάχου η CUPRA ανακοίνωσε ότι παρέδωσε παγκοσμίως μέχρι σήμερα περισσότερα από 150.000 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 60% σε σχέση με το 2022 και επιβεβαιώνει τη θέση της CUPRA ως μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη μάρκα στην Ευρώπη. Ακολουθώντας την επιτυχία της CUPRA, η SEAT S.A. σημείωσε ρεκόρ οικονομικών αποτελεσμάτων στο πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η εταιρία σημείωσε 371 εκατ. ευρώ λειτουργικά κέρδη, 468 εκατ. περισσότερα από την ίδια περίοδο την περσινή χρονιά. Αυτά τα αποτελέσματα τροφοδοτήθηκαν από τη συνεχή επιτυχία του CUPRA Formentor, το best seller μοντέλο στην κατηγορία του και το ηλεκτρικό CUPRA Born, το οποίο διπλασίασε τις πωλήσεις του το 2023. Από την ίδρυσή της CUPRA έχουν πουληθεί πάνω από 400,000 αυτοκίνητα.

TAGS CUPRA DARKREBEL IAA MOBILITY 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ