ΠΑΟΚ

Εκόνγκ: "Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπαιζα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, λόγω διαφωνίας με τον προπονητή"

Εκόνγκ: "Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπαιζα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, λόγω διαφωνίας με τον προπονητή"
Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Stoiximan Super League INTIME SPORTS

Στον προημιτελικό κόντρα στην Ανγκόλα (2/2, 19:00), καθώς επίσης και στις σκέψεις του να τερματίσει πρόωρα την παρουσία του στην εθνική Νιγηρίας πριν την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο "ESPN" ο Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ.

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ξεκινούν σήμερα (2/2) με διπλή "ελληνική" εκπροσώπηση, αφού οι Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ θα μονομαχήσει με τον Ζίνι της ΑΕΚ για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για τον αγώνα της εθνικής Νιγηρίας κόντρα στην Ανγκόλα (2/2, 19:00) και για τις σκέψεις του να σταματήσει από τους "σούπερ αετούς" πριν την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής λόγω της διαφωνίας του με τον Ζοζέ Πεσέιρο, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο "ESPN".

"Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπαιζα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ή όχι και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν σίγουρος αν θα συνέχιζα με την εθνική ομάδα γιατί ζύγιζα όλες τις επιλογές μου. Ένιωθα ότι ίσως το μόνο πράγμα που θα με σταματούσε αυτή τη φορά ήταν ότι υπήρχε διαφωνία με τον προπονητή πριν από το τουρνουά, οπότε δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήμουν μέλος της ομάδας ή όχι", δήλωσε ο αρχηγός της Νιγηρίας.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Τροστ-Εκόνγκ περάσει το εμπόδιο της Ανγκόλας, η παρουσία του 30χρονου κεντρικού αμυντικού θα παραταθεί τουλάχιστον μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ