ALFA ROMEO

Διακρίσεις για Alfa Romeo και Stelvio

alfa romeo jd power
alfa romeo jd power STELLANTIS MEDIA

Στην 1η θέση μεταξύ των premium μαρκών, σύμφωνα με την έρευνα IQS της J.D Power, πλασάρεται η Alfa Romeo με την Ιταλική μάρκα να έχει και ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της ιστορίας της, το SUV Stelvio, στα διακριθέντα.

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της Alfa Romeo, σύμφωνα με την έρευνα Αρχικής Ποιότητας (Initial Quality Study/IQS), της J.D Power για το 2023, που συνοδεύονται και από μία θεαματική βελτίωση της θέσης της μάρκας, σε σύγκριση με το 2022, παρά την πτωτική τάση που εμφανίζει η αγορά του αυτοκινήτου γενικότερα. Η J.D. Power ερευνά τις απόψεις των καταναλωτών, για τους τρεις πρώτους μήνες ιδιοκτησίας ενός καινούργιου αυτοκινήτου, και εντοπίζει τυχόν προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα (PP100), αξιολογώντας τις επιδόσεις της κάθε μάρκας.

alfa romeo jd power
alfa romeo jd power STELLANTIS MEDIA


Σε αυτό το πλαίσιο, η Alfa Romeo κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ των premium μαρκών, και την 3η συνολικά στην αγορά του αυτοκινήτου, 24 θέσεις ψηλότερα από την αντίστοιχη αξιολόγηση του 2022. Μαζί με τη Maserati, η Alfa Romeo διακρίθηκε ως η πιο βελτιωμένη premium μάρκα της έρευνας. Επιπλέον, η Alfa Romeo Stelvio, αξιολογήθηκε ως το καλύτερο Compact Premium SUV της αγοράς.

alfa romeo jd power
alfa romeo jd power STELLANTIS MEDIA


Η J.D. Power που έκανε την έρευνα, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ενημέρωσης των καταναλωτών, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τα δεδομένα και την ανάλυσή τους. Πρωτοπόρος στη χρήση big data, τεχνητής νοημοσύνης (AI), και αλγοριθμικών δυνατοτήτων μοντελοποίησης για την κατανόηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών, η J.D. Power παρέχει για περισσότερα από 50 χρόνια, αποφασιστική ενημέρωση του κλάδου, καταγράφοντας τις απόψεις των πελατών για μάρκες και προϊόντα.

TAGS ALFA ROMEO ALFA ROMEO STELVIO MASERATI J.D. POWER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ