EUROLEAGUE

Champions League πόλο: "2 στα 2" για τον Ολυμπιακό, 13-9 την Σπαντάου

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Σπαντάου για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο πόλο
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Σπαντάου για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο πόλο EUROKINISSI SPORTS

Μετά από την Ορτίτζια, Ολυμπιακός υπέταξε και την Σπαντάου, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 13-9 των Γερμανών και να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη τους στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του LEN Champions League.

Tο "2 στα 2" στο LEN Champions League πανηγυρίζει το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν κεκτημένη ταχύτητα από το 6-4 επί της Ορτίτζια στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών στους στη διοργάνωση και να επικρατούν με 13-9 της Σπαντάου στη "φούσκα" της Όστια..

Αν και είχαν αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 31 Οκτωβρίου, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν δυνατά στη διοργάνωση και μετά από τη νικηφόρα πρεμιέρα τους συνέχισαν το ίδιο σοβαρά και απέναντι στους Γερμανούς, όπου και καθάρισαν ουσιαστικά το ματς από το δεύτερο οκτάλεπτο.

Και αυτό γιατί μετά από το ισόπαλο 3-3 στο φινάλε του πρώτου οκταλέπτου, οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί και με επιμέρους σκορ 5-1 έφτασαν στο 8-4 στο φινάλε του δεύτερου οκταλέπτου, για να κάνουν στη συνέχεια σωστή διαχείριση για να φτάσουν στην τελική επικράτηση με 13-9.

Πλέον, επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό θα είναι η πολύ ισχυρή Γιουνγκ, με τις δύο ομάδες να πέφτουν στην πισίνα για τη μεταξύ τους αναμέτρηση την Τετάρτη (16/12) με στόχο την πρωτιά.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-2, 3-3

ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΠΚοβάσεβιτς): Μπάξα, Σαουνταντιέρ, Γιέλεν, Καγκάλι, Γιόβιτς, Γιένγκλινγκ 1, Στρελέζκι, Ντέντοβιτς 1, Σταμ, Χόλοντ 4, Ρέστοβιτς 3, Πιέσιβατς, Βερνέτ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1 , Αργυρόπουλος 3 , Πρέκας 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Καπότσης 2 , Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 2, Γαλανόπουλος

ΔΙΑΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ