ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το μικρόφωνο στους προπονητές

Το μικρόφωνο στους προπονητές
Ιατρούδης-παίκτες Πανελληνίου

Ο Παναγιώτης Ιατρούδης και ο Κώστας Τσαβδαρίδης σχολιάζουν την κλήρωση των κυπέλλων Ευρώπης

Η ομάδα από τη FYROM είναι αντίπαλος του Πανελληνίου στο κύπελλο Κυπελλούχων με τον Έλληνα προπονητή να σχολιάζει " εμείς θα παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό που παίξαμε στο Champions League. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Στέλιο Σεϊρεκίδη που θα μου στείλει βιντεοκασέτες από τα παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην προηγούμενη φάση με τη Vardar. Επίσης έχω συλλέξει πληροφορίες από τον παίκτη του Πανελληνίου, ο οποίος αγωνίζονταν στην ομάδα αυτή, τον Μάρκο Ντομπρκόβιτς".

Δουλειά έχει και ο προπονητής του Δούκα, Κώστας Τσαβδαρίδης, ο οποίος κληρώθηκε με αντίπαλο την πολωνική MKS Ζάγκλιεμπι Λούμπιν για το Τσάλεντζ Καπ.

Ο Έλληνας τεχνικός τη χαρακτήρισε φαβορί, λέγοντας: " Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ καλή. Δεν έχει περγαμηνές. Στο roster της έχει μόνο Πολωνούς. Είναι νεαρά παιδιά. Η Πολωνία είναι μια πολύ καλή σχολή. Τελευταία το Πολωνικό Χάντμπολ έχει μπει δυναμικά με την Εθνική του ομάδα αλλά και με τους πολλούς Πολωνούς αθλητές οι οποίοι διαπρέπουν στο Γερμανικό Πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε έως εδώ. Φαβορί για την πρόκριση είναι η Πολωνική ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε για το καλύτερο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ