ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Τζηράς

ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Κώστα Τσιλιμπάρη, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακού για έναν χρόνο, ακολούθησε ο Δημήτρης Τζηράς, ο οποίος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Δημήτρης Τζηράς. Ο διεθνής εξτρέμ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο ίδιος ανέφερε πως είναι μεγάλη του τιμή να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα των Πειραιωτών και πως οι στόχοι του συμβαδίζουν με του συλλόγου, ώστε του χρόνου να κατακτηθούν ξανά οι εγχώριοι τίτλοι και να γίνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζηρά. Ο διεθνής εξτρέμ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνίζομαι με την φανέλα του Ολυμπιακού και πολύ περισσότερο, η ομάδα μετά την πρώτη επιτυχημένη σεζόν, να με εμπιστεύεται για ακόμα δύο χρόνια. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς του συλλόγου και δεν είναι άλλοι από το να κατακτούμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Για αυτό το λόγο θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε τις επόμενες σεζόν".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ