ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ρίχνεται ξανά στη μάχη με φόντο τους "4" του European Cup

Στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού με την Κρκα για τα προημιτελικά του  European Cup | 23 Μαρτίου 2023
Στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού με την Κρκα για τα προημιτελικά του European Cup | 23 Μαρτίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το δεύτερο ραντεβού με την ισχυρή Κρκα για τους "8" του European Cup, με τους ερυθρόλευκους να αγωνίζονται στην Σλοβενία με στόχο να υπερασπιστούν το υπέρ τους 31-26 του πρώτου ματς και να προκριθούν στα ημιτελικά.

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού μετράει επτά διαδοχικές νίκες στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν που την έφεραν με το σπαθί της ένα βήμα από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του EHF European Cup και δεν θέλει με τίποτα το ταξίδι αυτό να σταματήσει.

Το έδειξε περίτρανα μία εβδομάδα πριν στο πρώτο της ματς με την Κρκα για τα προημιτελικά του EHF European Cup όταν και επιβλήθηκε με 31-26 των Σλοβένων στην Ηλιούπολη, με την ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς να δίνει απόψε (30/03, 18:00) την κρίσιμη ρεβάνς στο Νόβο Μέστο και να καλείται να υπερασπιστεί πλεονέκτημα πέντε τερμάτων (μένει εκτός αν ηττηθεί με έξι γκολ διαφορά) για να σφραγίσει το εισιτήριο για τους "4".

"Το Σάββατο, αντιμετωπίζουμε την Κρκα, σε ένα παιχνίδι ρεβάνς μέσα στην έδρα της. Αυτό από μόνο του φανερώνει την επικινδυνότητα του παιχνιδιού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια, κερδίζοντας στην έδρα μας πέντε γκολ, που είναι μια καλή διάφορα ενόψει του επαναληπτικού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Τίποτα δεν τελείωσε.

Περιμένουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Επομένως, εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να παλέψουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και συγκέντρωση, φυσικά, στοχεύοντας σε ακόμα μία νίκη, για να προκριθούμε", τόνισε με δηλώσεις του ο αριστερός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπαβασί

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ