ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι ημέρες και ο αντίπαλος στους διπλούς τελικούς του European Cup

Ολυμπιακός: Οι ημέρες και ο αντίπαλος στους διπλούς τελικούς του European Cup
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό του European Cup EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι κόντρα στη Φερεντσβάρος στο κλειστό της Ηλιούπολης, κέρδισε τους Ούγγρους με 39-32 και έκλεισε ραντεβού με την ιστορία στους διπλούς τελικούς του European Cup. Οι ημέρες και ο αντίπαλος των "ερυθρόλευκων".

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία σε ένα ακόμα άθλημα. Οι Πειραιώτες νίκησαν τη Φερεντσάβαρος με 39-32 στο κλειστό της Ηλιούπολης και με συνολικό σκορ 67-60 πήραν την πρόκριση για τους διπλούς τελικούς του European Cup.

Οι "ερυθρόλευκοι" επιβεβαίωσαν στο επαναληπτικό την ανωτερότητά τους και θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν η τρίτη ελληνική ομάδα, μετά τον Διομήδη Άργους και την ΑΕΚ, που θα κατακτήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο στο χάντμπολ ανδρών.

Πλέον, ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει στον αντίπαλό του, με τη Βάλουρ να έχει προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Μινάουρ Μπαΐα Μάρε την οποία κέρδισε με 36-28 στην Ισλανδία. Η ρεβάνς της Ρουμανίας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (28/04, 18:00).

Ο πρώτος τελικός είναι προγραμματισμένος για το διήμερο 18-19 Μαΐου, ενώ ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα 25-26 του ίδιου μήνα. Η ομάδα που θα ανοίξει την αυλαία των μεγάλων τελικών ως γηπεδούχος θα οριστεί μετά από κλήρωση στις 30 Απριλίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPEAN CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ