ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Κρκα 31-26: Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κυριαρχικοί και έκαναν το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup

Ολυμπιακός - Κρκα 31-26: Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κυριαρχικοί και έκαναν το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup
Ο Σάββας Σάββας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Κρκα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Σάββα Σάββα κέρδισε με 30-26 την Κρκα στο κλειστό της Ηλιούπολης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του EHF European Cup.

Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Οι "ερυθρόλευκοι" με πρωταγωνιστή τον Σάββα Σάββα, ο οποίος πέτυχε οκτώ γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ, κέρδισαν την Κρκα με 31-26 στο κλειστό της Ηλιούπολης και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του European Cup.

Πλέον, οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στη Σλοβενία το επόμενο Σάββατο (30/03) για τη ρεβάνς, έχοντας το μαξιλαράκι των πέντε γκολ διαφορά.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι και το 12', όταν ο Ολυμπιακός βρήκε τέσσερα γρήγορα γκολ με τους Μιχαϊλίδη, Βίντα, Τσιγαρίδα και Τζίμπουλα, μετέτρεψε το 6-6 σε 10-6 και έκτοτε δεν ξανακοίταξε ποτέ πίσω του.

Το ημίχρονο έκλεισε με τους "ερυθρόλευκους" να προηγούνται με 16-13, μια διαφορά που σταδιακά στο δεύτερο τριαντάλεπτο ανέβαινε, φτάνοντας στη μέγιστη τιμή του στο 46' (22-16) και στο 55' (29-23). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κατεβάσουν το σκορ, σκεπτόμενοι και τη ρεβάνς, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να τελειώσουν το παιχνίδι με το εις βάρος τους 31-26.

Πρώτος σκόρερ από την πλευρά του Ολυμπιακού ήταν ο Σάββας Σάββας με οκτώ γκολ, ενώ από την πλευρά της Κρκα ο Μάρκο Μαϊστόροβιτς με εννιά τέρματα.

Τα ζευγάρια και τα αποτελέσματα των προημιτελικών

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

  • Ολυμπιακός - Κρκα 31-26
  • Φερεντσβάρος - Τάρταν Πρέσοφ
  • Στεάουα - Βαλούρ
  • Μινόρ Μπαΐα Μάρε - Μπρέγκενζ 37-31

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • Φερεντσβάρος ή Τάρταν Πρέσοφ - Ολυμπιακός ή Κρκα
  • Στεάουα ή Βαλούρ - Μινόρ Μπαΐα Μάρε ή Μπρέγκενζ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPEAN CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ