ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρώτη μάχη με την Κρκα στους "8" του European Cup

Στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού στην Handball Premier απέναντι στην Πυλαία | 20 Μαρτίου 2024
Στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού στην Handball Premier απέναντι στην Πυλαία | 20 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το πρώτο ραντεβού του με την ισχυρή Κρκα για τα προημιτελικά του European Cup, με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται τους Σλοβένους το βράδυ του Σαββάτου (23/03, 20:30) στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης.

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού μετράει έξι διαδοχικές νίκες στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν που την έφεραν με το σπαθί της στους "8" του EHF European Cup, ωστόσο δεν θέλει με τίποτα το ταξίδι αυτό να σταματήσει.

Η νέα πρόκληση για τους ερυθρόλευκους ακούει στο όνομα Κρκα, με τους Σλοβένους να βρίσκονται στο δρόμο τους προς τα ημιτελικά και την ελληνική ομάδα να ψάχνει το βράδυ του Σαββάτου (23/03, 20:30, OSFP TV) ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων που θα της ενισχύσει την πίστη για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο Νόβο Μέστο στις 30 Μαρτίου.

"Πρώτα από όλα, καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν. Πάντα είναι πολύ ξεχωριστό, όταν παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μια έξτρα ώθηση και δύναμη. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, ιστορικό για τον Ολυμπιακό. Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι.

Απέναντί μας έχουμε μια ομάδα, που είναι πολύ γρήγορη και πολύ καλή στο ένας εναντίον ενός και σίγουρα, θα είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στα παιδιά και στην ομάδα, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις απαιτήσεις ενός τόσου μεγάλου αγώνα", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζέλικο Μπάμπιτς, με τον διεθνή εξτρέμ της ομάδας, Δημήτρη Τζηρά να υπογραμμίζει με δηλώσεις του:

"Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, που την Τετάρτη που μας πέρασε, απέκλεισε από το Κύπελλο Σλοβενίας την Τσέλιε, ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.

Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, έτσι ώστε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη και αν αυτό μπορέσει να συνοδευτεί και από μια καλή διαφορά, θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες, ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβενία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ