ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός χάντμπολ: Τέλος από τον πάγκο των ερυθρόλευκων ο Γραμματικός, πιθανότερος αντικαταστάτης ο Μπάμπιτς

Ολυμπιακός χάντμπολ: Τέλος από τον πάγκο των ερυθρόλευκων ο Γραμματικός, πιθανότερος αντικαταστάτης ο Μπάμπιτς
Η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γραμματικό OLYMPIACOS SFP

Τέλος από τον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά όχι από τον σύλλογο στον οποίο θα κρατήσει πόστο, και επίσημα ο Νίκος Γραμματικός, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (05/02) οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Γραμματικό, όσον αφορά τον πάγκο της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (05/02) ο Ολυμπιακός.

Ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει εντός συλλόγου, αφού θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό σύμβουλο των ακαδημιών των "ερυθρόλευκων".

Ο Γραμματικός αφήνει τους Πειραιώτες στην πρώτη θέση της Handball Premier με 13 νίκες σε ισάριθμα ματς, την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη φάση των "16" του EHF Cup.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν μόλις μία ήττα τη φετινή σεζόν, αυτή κόντρα στην ΑΕΚ για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, στερώντας τους το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του Γραμματικού είναι ο Κροάτης Ζέλικο Μπάμπιτς, πρώην προπονητής της Πέλιστερ και της Εθνικής Κροατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Γραμματικό.

Την περασμένη σεζόν, ο Νίκος Γραμματικός οδήγησε την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου μας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και πριν από μερικούς μήνες, του Super Cup 2023. Την παρούσα φάση, κρίθηκε αναγκαία, από κοινού, η ολοκλήρωση της «θητείας» του Έλληνα κόουτς στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων».

Ο Νίκος Γραμματικός θα είναι, για πάντα, μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει στον Θρύλο, ως τεχνικός σύμβουλος της Ακαδημίας χάντμπολ.

Κόουτς, σε ευχαριστούμε!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ