ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός χάντμπολ ανδρών: Ανανέωσε με Κουκουλά, Δεληχρήστο, Τερλέτσκι και Μιχαηλίδη

Ολυμπιακός χάντμπολ ανδρών: Ανανέωσε με Κουκουλά, Δεληχρήστο, Τερλέτσκι και Μιχαηλίδη
EUROKINISSI

Το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού προχώρησε σε τέσσερις ανανεώσεις την Δευτέρα (7/6) και συγκεκριμένα με τους Κουκουλά, Δεληχρήστο, Τερλέτσκι και Μιχαηλίδη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις ανανεώσεις του στο χάντμπολ ανδρών και μετά τους Κανδύλα και Καραμπουρνιώτη προχώρησε σε τέσσερις ακόμη, δείχνοντας ότι την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει δυναμικά. Θυμίζουμε πως στις 8 Απριλίου είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί από τη Handball Premier, καταγγέλλοντας μάλιστα την ΟΧΕ για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ της σεζόν 2019-20.

Οι Δεληχρήστος, Κουκουλάς, Τερλέτσκι και Μιχαηλίδης είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που ανανέωσαν με τους ερυθρόλευκους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα οι τρεις τελευταίοι υπέγραψαν συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μιχαηλίδη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μιχαηλίδη. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Στέφανος Μιχαηλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πρωτόγνωρα και περίεργα για το άθλημα μας. Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός ήταν εκεί για τους αθλητές του και μας στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση συνεργασίας μου με τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας. Εύχομαι καταρχάς μια χρονιά με υγεία και επιστροφή στην κανονικότητα στα γήπεδα και να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή εκεί που ανήκει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τερλέτσκι:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάρκο Τερλέτσκι. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Μάρκο Τερλέτσκι δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Περάσαμε μια χρόνια με δύσκολες συνθήκες αλλά ευελπιστώ ότι φέτος θα είναι μια εντελώς διαφορετική η κατάσταση με επιτυχίες, μακριά από τον COVID και με υγεία πάνω από όλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δεληχρήστο:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Δεληχρήστο. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Θοδωρής Δεληχρήστος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω για τέταρτη χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σκέφτομαι θετικά και πιστεύω ότι μας περιμένει μια ολοκληρωμένη σεζόν, χωρίς ξαφνικές διακοπές και όσο γίνεται πιο κοντά στην κανονικότητα. Θεωρώ πως μέσα από μεθοδική δουλειά και πλάνο, θα έχουμε τη δυνατότητα να επιτύχουμε τους στόχους της επόμενης χρονιάς που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κουκουλά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Κουκουλά. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Αλέξανδρος Κουκουλάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με γεμάτα γήπεδα, υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ HANDBALL PREMIER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ