ΠΑΟΚ

Γούσιος: "Διαφορετικό το σκορ αν υπήρχε ο ίδιος σεβασμός στα μαρκαρίσματα"

Ο Πάνος Γούσιος στον τελικό κυπέλλου Χάντμπολ ανδρών
Ο Πάνος Γούσιος στον τελικό κυπέλλου Χάντμπολ ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, μετά την ολοκλήρωση του τελικού κυπέλλου χάντμπολ ανδρών, κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών (24-22), με τον προπονητή των Θεσσαλονικέων, Πάνο Γούσιο, να εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία, κυρίως για τις πολλές δίλεπτες αποβολές στους παίκτες του (9 έναντι τριών της ΑΕΚ).

Παρ' όλα αυτά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ συνεχάρη την αντίπαλη ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ: "Θεωρώ ότι οι περισσότεροι περιμένανε έναν υγιεινό περίπατο της ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι υστερούμε σε ποιότητα από την ΑΕΚ, ωστόσο παρατάξαμε ψυχή και καρδιά".

"Οι παίκτες μου έδωσαν το 200% των δυνάμεων τους και είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Θέλω να δω το βίντεο, αλλά όταν μια ομάδα παίζει με παίκτη παραπάνω και τελειώνει το ματς στο γκολ, με τις ποινές να είναι 9-3, θα ήταν διαφορετικό το σκορ, αν υπήρχε ο ίδιος σεβασμός στα μαρκαρίσματα".

"Παρ΄όλα αυτά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ. Ξέραμε ότι είναι το μεγάλο φαβορί, είχε το 95% στα προγνωστικά, όμως εμείς κάναμε κατάθεση ψυχής και το αξίζαμε. Στο πρωτάθλημα, αν πάμε στους τελικούς, θα είναι πιο δύσκολο σε σειρά τριών αγώνων".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ