ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Γδύθηκαν για να βρουν χορηγό!

Γδύθηκαν για να βρουν χορηγό!
New Image

Γυναικεία ομάδα χάντμπολ στην Ισπανία αποφάσισε να ποζάρει γυμνή προκειμένου να βρει χορηγό που θα καλύψει τα έξοδα για τα ευρωπαϊκά ταξίδια της ομάδας.

Η ομάδα αυτή είναι δεύτερη στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματο χάντμπολ, όμως τα χρήματα που μπορεί να δαπανήσει η διοίκηση είναι μόλις 300.000 ευρώ, τα οποία δεν επαρκούν για να καλύψουν τα 680.000 ευρώ που προβλέπει ο ετήσιος προϋπολογισμός της (ταξίδια στο εξωτερικό για ευρωπαϊκά ματς).
Προκειμένου λοιπόν να καλυφθεί αυτή η οικονομική διαφορά, 12 από τις 14 παίκτριες της ομάδας αποφάσισαν να βγάλουν τα... ρούχα τους και να αφήσουν τον φωτογράφου του περιοδικού "Interview", το οποίο είναι διάσημο στη χώρα για φωτογραφίες γυμνών διασημοτήτων, να τους τραξήξει στα αποδυτήρια.

Οι παίκτριες δέχτηκαν να φωτογραφηθούν χωρίς να πάρουν χρήματα, με τον πρόσφατα εκλεγμένο δήμαρχο της περιοχής Έλντα, όπου εδρεύει η ομάδα, να συμφωνεί στο να αναλάβει την πρωτοβουλία να φέρει χορηγούν στην ομάδα, που θα είναι πιθανότατα επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή

"Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Κάποιες ομάδες έχουν ετήσιο μπάτζετ 1,2 εκ.ευρώ, ενώ εμείς μόλις 680.000 ευρώ, ενώ φέτος δεν είδαμε καθόλου χρήματα. Η απόφαση να βγάλουμε τα ρούμα μας και να εμφανιστούμε γυμνές μπροστά στον φακό ήταν δύσκολη για ολες μας.

Είμαστε αθλήτριες και πήραμε την απόφαση αυτή προκειμένου να υπάρξει ενδιαφέρον και να βρεθεί χορηγος που να καλύψει τις οικονομικές ανάγκες της ομάδας.

Κάνουμε πολύ μακριά ταξίδια και χρειαζόμαστε τα χρήματα για να συμμετάσχουμε στις διοργανώσεις",

τόνισε χαρακτηριστικά μία από τις "τολμηρές" παίκτριες, που έκανε λόγο για τον σούπερ επαγγελματισμό που έδειξαν οι άνθρωποι του περιοδικού καθώς και την υποστήριξη που είχαν από τις οικογένειές τους για να πάρουν την απόφαση αυτή.

"Μίλησα με τη μητέρα μου πριν βγουν αυτές οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα και εξήγησαν την κατάσταση. Κατάλαβε ότι ήταν για καλό σκοπό και μου έδωσε δύναμη να το κάνω", κατέληξε στις δηλώσεις του.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ