ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δικαιωμένος ο Ιατρούδης

Δικαιωμένος ο Ιατρούδης
Πανελλήνιος

"Κάθε νίκη της ομάδας μου, για μένα σηματοδοτεί την καλύτερη στιγμή", εξήγησε ο Έλληνας προπονητής

Ο προπονητής των "Ολυμπιονικών" Παναγιώτης Ιατρούδης αισθάνεται υπερήφανος για την εμφάνιση των παικτών του, αν και υπάρχει πίκρα γιατί ο Πανελλήνιος θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

" Νιώθω δικαιωμένος γιατί εμπιστεύτηκα και εμπιστεύομαι το έμψυχο υλικό του Πανελληνίου. Θα πρέπει όλοι μας να γίνουμε σωβινιστές στο χάντμπολ. Να εξυψώνουμε τον Έλληνα παίκτη που δίνει και την ψυχή του για την καταξίωση της ομάδας του, να εξυψώνουμε τον Έλληνα προπονητή που αγωνίζεται, να εξυψώνουμε τον Έλληνα παράγοντα που τρέχει να βρει πόρους για να ενισχύσει την ομάδα του. Για μένα κάθε νίκη της ομάδας μου σηματοδοτεί την καλύτερη στιγμή", είπε ο έμπειρος προπονητής.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους παίκτες του λέγοντας "όλοι οι παίκτες του Πανελληνίου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους", για να κάνει ειδική μνεία για ορισμένους εξ αυτών

" Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του τερματοφύλακα Βασίλη Αναστασέλου που δίνει σε όλα τα παιχνίδια την ψυχή του. Εφόσον συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό πιστεύω πως θα χτυπήσει και την πόρτα της Εθνικής Ανδρών. Στέκομαι ιδιαιτέρως στην απόδοση του 20χρονου play maker Αντώνη Λεωνίδα ο οποίος στάθηκε σωστά στον επιθετικό τομέα".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ