ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αντίο Πολωνία

Αντίο Πολωνία
INTIME SPORTS

Η εθνική ανδρών γνώρισε την ήττα με 28-23 από την Βοσνία στη Μίκρα για τα πλέι οφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016. Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει η ρεβάνς (5/4).

Όνειρο θα παραμείνει η πρώτη συμμετοχή σε τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για την εθνική ανδρών. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 28-23 στη Μίκρα για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του EURO 2016, η τελική φάση του οποίου θα γίνει στην Βοσνία.

Ίσως η εθνική ομάδα "πλήρωσε" το άσχημο ξεκίνημα στο ματς όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-0 στα πρώτα οκτώ λεπτά!

Με μπροστάρη τον Βύρωνα Παπαδόπουλο που ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά γκολ η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη πλησίασε λίγο πριν το 20΄στο ένα γκολ (7-8). Το ημίχρονο βρήκε μπροστά στο σκορ τους Βόσνιους με 13-10.

Δείτε πως καλύψαμε LIVE τον αγώνα της εθνικής ανδρών.

Με δύο γκολ του Κώστα Δεληγιάννη η Ελλάδα έφερε και πάλι τη διαφορά στο ένα γκολ (15-16). Όμως οι Βόσνιοι που πήραν γκολ από έντεκα διαφορετικούς παίκτες βρήκαν και πάλι τον τρόπο να φτάσουν στο +6 (15-21). Οι Έλληνες δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο υπόλοιπο του αγώνα και ηττήθηκαν από μια ομάδα που ήταν από την αρχή το φαβορί.

Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (5/4, 21.15) στην πόλη Καζίν. Η ελληνική ομάδα αναχωρεί για τη Βοσνία την Παρασκευή (4/4).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Γ. Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Τσάτσος 1, Τζιμούρτος 2, Μαστορογιάννης, Ζαμπούνης, Ευαγγελίδης, Γεωργιάδης, Σανίκης 3, Αλβανός 1, Παπαδόπουλος 9, Δεληγιάννης 2, Τζηράς 3, Ανανιάδης, Παπαδιονυσίου 1, Μαραγκός 1, Πετρίδης.

ΒΟΣΝΙΑ (Ντ. Μάρκοβιτς): Βράζαλιτς, Όβτσινα 1, Πέριτς, Ντέλιτς 1, Πάνιτς 1, Σάβιτς, Μπούριτς, Τέρζιτς 2, Τορομάνοβιτς 4, Τσέλιτσα 3, Κάρατσιτς 3, Πέρτσε 5, Μαλίνοβιτς 4, Μίλας 1, Γκράνταν 3, Σάβιτς.

Παρατηρητής: Ρούντιν (Ελβετία), Διαιτητές: Γιορέντε- Σεράντιγια (Ισπανία), δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 6/8-0/1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ