ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αναίτια επίθεση Αγγελούδη

Αναίτια επίθεση Αγγελούδη
Αγγελούδης

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ κατηγόρησε ορισμένους διεθνείς Έλληνες παίκτες για "φουσκωμένα μυαλά" και προανήγγειλε αλλαγές

Για μία ακόμη φορά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον part time ομοσπονδιακό προπονητή Γκόραν Πέρκοβατς και σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο σχολίασε " ήρθε ο καιρός να γίνει ριζική ανανέωση στην εθνική ομάδα. Τα συμβόλαια που υπέγραψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι παίκτες της εθνικής ομάδας και μετά τις επιτυχίες που είχε η εθνική ομάδα τους φούσκωσαν τα μυαλά".

Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου τη ελληνικής ομοσπονδίας, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι η Εθνική ομάδα βασίζεται σε αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό (σ.σ. αυτοί που πήραν μετεγγραφή) και στο γεγονός ότι ο Πέρκοβατς βασίζεται σε συγκεκριμένους παίκτες, με αποτέλεσμα να μη ρισκάρει να καλέσει νέους παίκτες για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κατά τ'άλλα ο πρόεδρος της ΟΧΕ έμεινε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη Σουηδία, παρά το γεγονός ότι η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει καμία νίκη.

" Η παρουσία της Ελλάδας στο παγκόσμιο κύπελλο ήταν πολύ καλή. Η συμμετοχή μας ήταν τιμητική και οι ομάδες που πήραν μέρος ήταν οι καλύτερες του κόσμου. Σταθήκαμε κόντρα στα μεγαθήρια και τα πήγαμε πολύ καλά. Μάλιστα δύο από τα σημαντικά παιχνίδια τα χάσαμε στο τέλος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να φθάσουμε στη νίκη", ήταν τα λόγια του κ. Αγγελούδη.

Αλγεινή εντύπωση στον Έλληνα παράγοντα έκαναν οι άδειες κερκίδες σε Μάλμε, Βέξιε και Χέλσινγκμποργκ με τον πρόεδρο της ΟΧΕ να καταλήγει λέγοντας:

" Οι Σουηδοί οργανωτικά δεν πρόσφεραν πολλά. Οι Έλληνες τολμώ να πω ότι κάνουμε καλύτερες διοργανώσεις. Δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε και το γεγονός ότι σε αυτήν την διοργάνωση υπήρχαν αγώνες που οι κερκίδες ήταν άδειες. Και αναφερόμαστε σε μια χώρα όπου το χάντμπολ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του αθλητικού ενδιαφέροντος".










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ