ΑΕΚ, χάντμπολ γυναικών: Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος συνεχίζει στον πάγκο της Ένωσης

Στο τιμόνι της ΑΕΚ για το χάντμπολ γυναικών θα συνεχίσει να είναι ο Βύρωνας Παπαδόπουλος με την Ένωση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας χάντμπολ γυναικών, Βύρωνα Παπαδόπουλο.
Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωση τον Ιανουάριο του 2024 και οδήγησε την ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικούς της Α1 γυναικών τη περασμένη σεζόν (2026=2026), όπου δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.
Ο Βύρων Παπαδόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2024 και την οδήγησε στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος 2024-25, στο F4 του Κυπέλλου του 2025, στους Τελικούς του Πρωταθλήματος 2025-26 και στο F4 του Κυπέλλου του 2026. Παράλληλα, με τον ίδιο στον πάγκο, η ΑΕΚ έφτασε στην πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη και προκρίθηκε στις 32 καλύτερες ομάδες του EHF European Cup.
Ο Βύρωνας δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης – ευθύνης, που συνεχίζεται με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης του Συλλόγου. Στόχος μας είναι η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί παντού, όλοι μας ξέρουμε που βρισκόμαστε. Θα συνεχίσουμε με σεβασμό και συνέπεια στη σκληρή δουλειά για να βλέπει ο κόσμος της ομάδας ένα σύνολο που δεν σταματάει ποτέ να μάχεται. Με τη στήριξη όλων, τα καλύτερα έρχονται».
Βύρωνα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!”