HANDBALL PREMIER

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε τον δεύτερο τελικό της Handball Premier

Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στη Handball Premier
Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στη Handball Premier EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν την Πέμπτη (06/06) στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι του αγώνα.

Η δεύτερη πράξη των αγώνων της τελικής σειράς της Handball Premier έφτασε, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (06/06) στις 19:30 στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον δεύτερο τελικό.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το AEK Athletic Club TV, ενώ φυσικά μπορείτε να την παρακολουθήσετε LIVE από το SPORT24.

Ο Ολυμπιακός χάρις στο 25-23 του πρώτου ματς στο κλειστό της Ηλιούπολης έχει προβάδισμα με 1-0 στις νίκες και χρειάζεται ακόμα δύο για να πάρει τα σκήπτρα από την Ένωση.

Από την άλλη, η ΑΕΚ θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά, εκμεταλλευόμενη την έδρα της, συνδυάζοντας και την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια με θετικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 3ος τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (10/6) στις 17:30 στο "Γ. Χαλκίδης" της Νίκαιας, καθώς για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Κλειστό της Ηλιούπολης.

Θυμίζουμε ότι ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες.

TAGS HANDBALL PREMIER ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ