ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ και Διομήδης για την κορυφή

ΑΕΚ και Διομήδης για την κορυφή
INTIME SPORTS

Το κλειστό του Πανελληνίου θα φιλοξενήσει την Παρασκευή (21/2, 18.00) το ντέρμπι ΑΕΚ-Διομήδης Άργους για την 14η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Μολονότι δεν παίζουν ούτε δέκα χρόνια στην Α1 Ανδρών η ΑΕΚ και ο Διομήδης Άργους έχουν αναμετρηθεί ήδη 29 φορές: Πρωτάθλημα, Κύπελλο ακόμα και στο EHF Cup.

Ο νικητής την Παρασκευή (21/2, 18.00, OTE Sport 5) θα πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης εξήγησε πως "η αίσθηση μου είναι πως οι ομάδες θα προσπαθήσουν να τρέξουν. Εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα μας με την βοήθεια των φιλάθλων μας. Λογικά αυτό το ματς θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποια ομάδα να εκπλήξει την άλλη. Υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την δυναμική των ομάδων και το πως παίζουν, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας".

Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Σαμαράς είναι προετοιμασμένος ακόμα και για την περίπτωση της ήττας: " Δεν πιστεύω όμως ότι είναι ένα ματς δίχως αύριο, δεν κρίνει τον τίτλο, μόνο το πλεονέκτημα της έδρας".

Η ΑΕΚ στην έδρα της μετράει δώδεκα νίκες σε δεκατέσσερις αγώνες. Στο σύνολο των αναμετρήσεων η Ένωση έχει είκοσι νίκες έναντι δύο του Διομήδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ