ΑΕΚ

ΑΕΚ χάντμπολ: Τέλος ο Αλέξης Αλβανός

Ο Αλέξης Αλβανός
Ο Αλέξης Αλβανός EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Αλβανός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Αλέξης Αλβανός δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ στο χάντμπολ, καθώς η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 43χρονο τεχνικό. Πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση νέου τεχνικού, ενώ προσωρινά θα πορευθεί με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Στέλιο Σεϊρεκίδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινεί συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ τον Μάιο του 2022 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο οδήγησε την «Ένωση» στην κορυφή της Handball Premier, ενώ νωρίτερα θήτευσε με επιτυχία στα τμήματα υποδομής κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις με την εφηβική ομάδα.

Θα αποτελεί πάντα ένα λαμπρό κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ, όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και σαν προπονητής. Η Διοίκηση της ΑΕΚ και ολόκληρη η οικογένεια του «Δικεφάλου» ευχαριστούν τον Αλέξη Αλβανό για την πολύτιμη προσφορά του και παράλληλα του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Αλέξη, εις το επανιδείν!".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ