ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τα μαντάτα έφτασαν μέχρι τις ΗΠΑ

Τα μαντάτα έφτασαν μέχρι τις ΗΠΑ

Το κορυφαίο περιοδικό γυμναστικής στον κόσμο φιλοξενεί δηλώσεις των Κοσμίδη και Πετρούνια για τη ματαίωση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το περιοδικό "International Gymnast", η βίβλος της γυμναστικής, φιλοξενούσε μέχρι πρόσφατα συνεντεύξεις των Ελλήνων αθλητών της ενόργανης γυμναστικής μετά από τις επιτυχίες τους.

Το νόμισμα έχει δύο όψεις και τώρα ήρθε η σειρά της ανάδειξης της αρνητικής πλευράς. Η αναστολή όλων των αγώνων από αρκετές μεγάλες ομοσπονδίες το επόμενο σαββατοκύριακο (12-13/4) είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ένας από τους πρωταγωνιστές στις μεγάλες διοργανώσεις στους κρίκους, είπε " το μοναδικό που μπορώ να πω είναι πως όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα βασικά από όσα συνέβαιναν. Δεν περιμέναμε πως δεν θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ακόμα κι αν χρειαζόταν να ταξιδέψουμε με δικά μας έξοδα".

Η διοργάνωση, αρκετά δαπανηρή είναι η αλήθεια αφού υπάρχει και το ενοίκιο που πρέπει να καλυφθεί, διεξάγεται στη Μίκρα.

Ο πρώην πρωταθλητής κόσμου στο έδαφος, ο Λευτέρης Κοσμίδης που προπονείται και αυτός υπό δυσμενείς συνθήκες στον Άγιο Κοσμά σε χώρο που νοικιάζει η ομοσπονδία γυμναστικής, πρόσθεσε " όλοι ευθύνονται. Ξεκινάει από τους διοικούντες τον αθλητισμό και στο τέλος οι αθλητές πληρώνουν το τίμημα. Η ευθύνη ανήκει σε όλους τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ