ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ρώσος αθλητής που ανέβηκε με το "Ζ" στο βάθρο δηλώνει αμετανόητος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ρώσος αθλητής που ανέβηκε με το "Ζ" στο βάθρο δηλώνει αμετανόητος
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ιβάν Κούλιακ ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο αγώνα γυμναστικής με το "Ζ" στο φορμάκι του δηλώνει αμετανόητος και κάνει λόγο για άδικη μεταχείριση.

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ιβάν Κούλιακ για την απόφασή του να ανέβει στο βάθρο του αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής με το "Ζ" στο φορμάκι του.

Σε δηλώσεις του υποστήριξε πως το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να δείξει από που κατάγεται και παράλληλα έκανε λόγο για προκλήσεις από την πλευρά των Ουκρανών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Μου ζήτησαν να καλύψω τη σημαία μας και το έκανα. Έχουν ήδη αποκλείσει κάθε πιθανό τρόπο. Ήθελα απλά να δείξω από που κατάγομαι. Αυτό είναι όλο.

Ποτέ δεν φοβήθηκα τις συνέπειες και δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν. Το "Ζ" σημαίνει για τη νίκη και την ειρήνη. Οι Ουκρανοί αθλητές μας φέρθηκαν άσχημα. Έπρεπε να το δείτε για να το πιστέψετε.

Ήταν τυλιγμένοι με τη σημαία τους και φώναζαν στο πόντιουμ "Δόξα στην Ουκρανία". Σύμφωνα με τους κανόνες αυτό απαγορεύεται, αλλά κανείς δεν τους είπε τίποτα".

Τον έχει καλέσει σε απολογία η Παγκόσμια Ομοσπονδία

Φυσικά, η συμπεριφορά του Κούλιακ δεν πέρασε απαρατήρητη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Η FIG εχει ήδη ανοίξει φάκελο για τη συγκεκριμένη υπόθεση και διεξάγει έρευνα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι Ρώσοι αθλητές αγωνίστηκαν κατ εξαίρεση στον συγκεκριμένο αγώνα αφού η αποστολή είχε φτάσει στην Ντόχα όταν πάρθηκε η απόφαση για απαγόρευση της συμμετοχής τους.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ