ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει το πώς συνδυάζει παιδιά και γυμναστική μαζί

Η Βασιλική Μιλλούση γυμνάζεται παρέα με τις δύο κόρες της
Η Βασιλική Μιλλούση γυμνάζεται παρέα με τις δύο κόρες της PRINT SCREEN INSTAGRAM: VASILIKIMILLOUSI

Η Βασιλική Μιλλούση έδωσε μία "γεύση" στους χιλιάδες ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media από την καθημερινότητα μετά τη γέννηση των παιδιών της, δείχνοντας το πώς συνδυάζει γυμναστική και παιδιά μαζί.

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, οι οποίοι απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία, μετά την επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μπορεί βέβαια, μετά τον ερχομό των δύο κορών τους η καθημερινότητά να έχει αλλάξει, ωστόσο ένα πράγμα δεν θα αλλάξει ποτέ: η αγάπη τους για τον αθλητισμό. Η σπουδαία γυμνάστρια και ο Μίδας των κρίκων παρά τις δυσκολίες, με τις οποίες είναι επιφορτισμένος ο ρόλος του γονέα, βρίσκουν χρόνο και τρόπο για να τα συνδυάσουν όλα.

Μάλιστα, η Μιλλούση μοιράστηκε με τους χιλιάδες θαυμαστές της μέσα από ένα video στα social media καθημερινές στιγμές από τη ζωή της, δείχνοντας το πώς συνδυάζει παιδιά και γυμναστική, έστω και κάτω υπό.. δύσκολες συνθήκες.

"Με ρωτάτε αρκετές μανούλες πότε προλαβαίνω να κάνω γυμναστική...κάπως έτσι λοιπόν", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δύο ημέρες νωρίτερα μάλιστα, ο άρχοντας των κρίκων ανέβασε μία φωτογραφία από την προπόνηση, όπου ήταν παρέα με την κόρη του, γράφοντας πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ