ΓΚΟΛΦ

Ρεκόρ συμμετοχών στο sold- out 5ο Messinia Pro-Am της Costa Navarino

Ρεκόρ συμμετοχών στο sold- out 5ο Messinia Pro-Am της Costa Navarino

Το ετήσιο τουρνουά γκολφ θα καλωσορίσει 75 ομάδες από όλο τον κόσμο από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου. Για πρώτη φορά οι παίκτες θα διαγωνισθούν στο "International Olympic Academy Golf Course".

Με ρεκόρ συμμετοχών θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα και 5ο κατά σειρά Messinia Pro-Am στην Costa Navarino, από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Παίκτες από όλο τον κόσμο κατοχύρωσαν εδώ και αρκετούς μήνες τη συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά, το οποίο για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί σε τρία γήπεδα, στα βραβευμένα The Dunes Course και The Bay Course, καθώς και στο πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course. Η ονομασία του νέου γηπέδου 18 οπών είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Δ.Ο.Α.), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) και της Costa Navarino. Πρόκειται για ένα από τα δύο νέα γήπεδα στο NavarinoHills, που έχουν σχεδιαστεί από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup, José María Olazábal.

Με την υποστήριξη της Confederation of Professional Golf (CPG) και υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, το φετινό τουρνουά έχει συμμετοχές από 20 χώρες, όπως την Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σουηδία, την Ελβετία, τη Σλοβακία, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και από την Ελλάδα.

Ρεκόρ συμμετοχών στο sold- out 5ο Messinia Pro-Am της Costa Navarino

Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες γκολφέρ θα διαγωνιστούν στα γήπεδα της Costa Navarino για το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Το διεθνές τουρνουά θα πλαισιωθεί όπως κάθε χρόνο, από ένα συναρπαστικό παράλληλο πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων και δείπνων, συμπεριλαμβανομένης της καθιερωμένης πλέον βραδιάς με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Ρεκόρ συμμετοχών στο sold- out 5ο Messinia Pro-Am της Costa Navarino

Ο επίσημος αερομεταφορέας του MessiniaPro-Am είναι η AEGEAN (www.aegeanair.com), μέλος της Star Alliance, της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας. Η βραβευμένη αεροπορική εταιρία Aegean (Skytrax Best RegionalAirline, 4-star COVID-19 AirlineSafety, κ.α.) συνεργάζεται με την CostaNavarino, την Confederation of Professional Golf (CPG) και την PGA of Greece και προσφέρει δωρεάν μεταφορά στους επαγγελματίες γκολφέρ, ειδικές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για όλους τους συμμετέχοντες στο Messinia Pro-Am καθώς και επιπλέον παροχές όπως δωρεάν μεταφορά του εξοπλισμού γκολφ.

Ρεκόρ συμμετοχών στο sold- out 5ο Messinia Pro-Am της Costa Navarino

Επίσημος διοργανωτής και ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia Pro-Am είναι η Erasmus, επίσημος συνεργάτης οδικών μετακινήσεων η Hertz, ενώ η AlphaBank, η Vodafone και η εταιρεία Kyvernitis είναι ασημένιοι χορηγοί του τουρνουά. Συνεργάτες του τουρνουά είναι επίσης: AMPS, το εστιατόριο Poseidonia, οι αφρώδεις οίνοι Gancia, η τεκίλα Jose Cuervo, το whiskey Glenfiddich, οι μπύρες ΝΗΣΟΣ, το Τhe Wagon Bar & Events, ο Οίκος Vourakis και τα παγωτά Kayak.

Χορηγοί επικοινωνίας του Messinia Pro-Am είναι τα περιοδικά GolfTime, GolfVacations και NationalClubGolfer, η εφημερίδα Καθημερινή και τα portals Andro, Capital, CNN Greece, Greek Travel Pages και Sport24.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MessiniaPro-Am 2021:

messiniaproam.costanavarino.com

Δείτε το βίντεο του 2021 MessiniaPro-Am εδώ.

Φωτογραφικό υλικό είναι διαθέσιμο εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την CostaNavarino:

www.costanavarino.com

www.facebook.com/CostaNavarinoGolf

www.youtube.com/costanavarino

Instagram: @costanavarinogolf

Twitter: @costanavarinogolf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ