SPORT24

Η αποκάλυψη Γεωργάτου για Βιέρι στο Match Center: "Τι κάνεις ρε μ@@@@@, γύρνα πίσω"

Η αποκάλυψη Γεωργάτου για Βιέρι στο Match Center: "Τι κάνεις ρε μ@@@@@, γύρνα πίσω"

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος φιλοξενήθηκε στο Match Center του Sport24 Radio 103,3, αποκάλυψε την ατάκα του Κριστιάν Βιέρι όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε για τη σχέση του με τον Ότο Ρεχάγκελ αλλά και τον Ρονάλντο. Το ραδιοφωνικό ραντεβού στον αέρα με τον Λοράν Μπλαν.

Στον αέρα του Match Center του Sport24 Radio 103,3 με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Γιώργο Περπερίδη και Νίκο Συριώδη φιλοξενήθηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο πρώην αριστερός μπακ-χαφ των Παναχαϊκής, Ολυμπιακού, Ίντερ και ΑΕΚ μίλησε για την παράκληση του Κριστιάν Βιέρι να μείνει στους νερατζούρι όταν πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα, τη σχέση του με τον Ότο Ρεχάγκελ αλλά και το μέλλον του στο ποδόσφαιρο. Ο Γρηγόρης Γεωργάτος χαρακτήρισε τον Ρονάλντο - το Φαινόμενο - ως "τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου".

Στη συζήτηση παρενέβη και ο Γάλλος πρώην αμυντικός της ομάδας του Μιλάνο και πρώην συμπαίκτης του, Λοράν Μπλαν, σε έναν απολαυστικό διάλογο που είχαν οι δυο τους.

Για τη χειρότερη υποδοχή σε γήπεδο στην Ιταλία: "Νομίζω στα παιχνίδια με τη Ρόμα που έχουν δυνατούς φιλάθλους, με τη Γιουβέντους και στα ντέρμπι με τη Μίλαν. Οι παίκτες το έχουν ξεπεράσει γενικά δεν έχουν θέμα με τον κόσμο. Είπα σε έναν φίλο μου σήμερα που με ρώτησε σχετικά ότι σε ντέρμπι με τη Μίλαν δεν άκουγα τους συμπαίκτες μου. Δεν υπήρχαν έκτροπα, αλλά υπήρχε ένταση και παλμός".

Για το πως βλέπει αυτά τα παιχνίδια από μακριά: "Αν δεν είχα θέμα με τα αεροπλάνα θα πήγαινα συνέχεια. Οι παίκτες είναι τσιτωμένοι, καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι που κερδίζεις και επικοινωνιακά πολλά και σαν νοοτροπία σαν ομάδα".

Για το αν υπάρχουν διαφορές με τα ελληνικά ντέρμπι: "Η πίεση που νιώθουν οι παίκτες, είναι να κερδίσει η ομάδα και να είναι πολύ καλοί οι ίδιοι. Αυτή η πίεση υπάρχει. Εδώ πρέπει να κερδίσει η ομάδα για τον πρόεδρο και τους οπαδούς. Στην Ιταλία πρώτα είναι οι παίκτες, μετά ο πρόεδρος και η ομάδα".

Για το αν φανταζόταν ότι θα έβλεπε τον Κόντε στον πάγκο της Ίντερ: "Στην Ιταλία όταν έφυγα πήγε στην ομάδα ο Βιέρι και ο Ρονάλντο, όλα γίνονται. Όλα είναι πιθανά και δεν θεωρώ ότι κάποιος παίκτης ή προπονητής δεν μπορεί να πάει σε κάποια ομάδα".

Για τη «μάχη» των πάγκων: "Το Σάρι που τον έχω παρακολουθήσει χρόνια τον θεωρώ αυθεντία σε αυτό που κάνει με το σύστημα που έχει. Ο Κόντε είναι ένας προπονητής που βγάζει το πάθος και την αμεσότητα με τους παίκτες. Θέλει να είναι όλοι ενωμένοι και αυτό φαίνεται. Είναι ένα παιχνίδι που θα είναι σφιχτό. Η Ίντερ δεν πρέπει να πάει να σκοτώσει το θηρίο. Πρέπει να σκεφτεί ορθολογικά και να παίξει σοβαρά για δύο αποτελέσματα. Της κάνει και η ισοπαλία. Η Γιουβέντους είναι αυτή που θέλει να κερδίσει για να καλύψει τη διαφορά".

Για το αν τον πείθει ότι η φετινή Ίντερ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Φέτος έχει βάθος στον πάγκο κάτι που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Έχει κάνει καλές μεταγραφές ειδικά στην άμυνα, ενώ και οι παίκτες μπροστά είναι πολύ καλοί. Όλα όμως είναι θέμα διαχείρισης. Αν δεν χάσει σήμερα οι παίκτες θα χτίσουν να πιστεύουν ότι μπορούν".

Για το αν ο Βιέρι τον είχε πάρει τηλέφωνο για να επιστρέψει στην Ίντερ: "Ο Βιέρι με πήρε μετά τον αποκλεισμό από τη Χέλσιμποργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μου είπε μαλ… γύρνα πίσω. Τότε εγώ είχα πάρει στραβά το θέμα. Αν είχα τότε το μυαλό που έχω τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Το λάθος μου ήταν ότι στο πρώτο τρίμηνο που ήμουν από τους καλύτερους παίκτες εκεί είπα ότι το όνειρο το ολοκλήρωσα και πρέπει να γυρίσω πίσω. Θεωρούσα ότι το ποδόσφαιρο είναι ο Ολυμπιακός και αυτό είναι όλο. Η Ίντερ ήταν κάτι εξωπραγματικό που δεν το είχα καλά στο μυαλό μου".

Για το αν του λείπει η καθημερινή ενασχόληση στο κομμάτι των ακαδημιών: "Όταν πήγα στον Ολυμπιακό δεν πήγα αρχικά για τους μικρούς. Πήγα να δω γενικά πως ήταν η κατάσταση. Κάθισα τρία χρόνια και είπα ότι είμαι γεννημένος για αυτό. Να ασχολούμαι με τους μικρούς. Το έζησα και ασχολήθηκα πολύ και το βλέπω με τον γιο μου, σε αυτό το κομμάτι έχει κάτι που με ευχαριστεί".

Για το «δέσιμο» που είχε με τον Λοράν Μπλαν: "Στην αρχή δεν είχε φέρει την οικογένειά του στην Ιταλία και κάναμε πολύ παρέα. Είναι ένας άνθρωπος που ως χαρακτήρας ήταν τρομερός. Ήταν μεγάλη τιμή που τον γνώρισα"

Για το ότι έχασε τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής: "Ήταν μια περίοδος που η Εθνική ζούσε αυτό που ζούμε τώρα. Θεωρούσα ότι όποτε ερχόμουν πάντα με έριχνε. Δεν σταμάτησα για τον Ρεχάγκελ. Δεν είχα θέμα μαζί του. Ήμουν ήδη 31 και έλεγα από το να έρχομαι και να χαλιέμαι με αυτό που κάνω καλύτερα να σταματήσω να τελειώνουμε. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό που έγινε στη συνέχεια με τις μεγάλες επιτυχίες. Και φυσικά καλά που έγινε. Όλα βέβαια για κάποιο λόγο γίνονται. Ίσως να ήμουν εγώ παρών να μην υπήρχαν αυτές οι επιτυχίες".

Για το VAR: "Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με τον κόσμο και την αξιοπιστία. Και ο διαιτητής είναι άνθρωπος. Στο ζωντανό και εγώ ως παίκτης δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει".

Για τη συζήτηση με το ροτέισον στον Ολυμπιακό: "Δεν είναι έτοιμοι όλοι παίκτες να παίξουν σε τέσσερις μέρες δύο παιχνίδια. Ένας παίκτης θέλει τουλάχιστον δύο μέρες να συνέλθει μετά από ένα παιχνίδι. Θεωρώ ότι το ροτέισον είναι σωστό όταν το κρίνει ο προπονητής για να είναι η ομάδα πιο φρέσκια".

Για το αν του λείπει το ποδόσφαιρο: "Ποδοσφαιρικά το να παίξω δεν μου λείπει καθόλου. Και το λέω με ειλικρίνεια. Μου λείπει το κομμάτι με τους μικρούς".

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει στη θέση που έπαιζε: "Μου αρέσουν πολύ και ο Γιαννούλης και ο Κούτρης και ο Τσιμίκας".

Για το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε έναν ποδοσφαιριστή: "Δεν κοιτάω τις ντρίμπλες, δεν με νοιάζει το γκολ που θα βάλει. Κοιτάω άλλα πράγματα".

Για την πτώση του ιταλικού ποδοσφαίρου: "Το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό. Μεταφέρεται κατά καιρούς από χώρα σε χώρα. Έχουν πέσει τα λεφτά. Το βλέπουμε με τη Μίλαν για παράδειγμα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ