MARKET

Μουσικές Αγάπης: Ο Οδυσσέας Ιωάννου μίλησε για τη φάση Μουντιάλ που τον έχει σημαδέψει

Μουσικές Αγάπης: Ο Οδυσσέας Ιωάννου μίλησε για τη φάση Μουντιάλ που τον έχει σημαδέψει

Ο Οδυσσέας Ιωάννου συμμετείχε στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης" και αναφέρθηκε στο πώς τον έχει επηρεάσει ο αθλητισμός, στο παναθηναϊκό παρελθόν του ως ποδοσφαιριστής, την ΑΕΚ, τη Λίβερπουλ και την Μπαρτσελόνα (VIDEO).

Ο στιχουργός και συγγραφέας Οδυσσέας Ιωάννου, που έχει γράψει εκατοντάδες τραγούδια, εμφανίστηκε ζωντανά στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης". Ο σπουδαίος στιχουργός αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση του με τον αθλητισμό, αποκάλυψε ποιες ομάδες αγαπάει καθώς και το ποδοσφαιρικό παρελθόν του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Εγώ με τον αθλητισμό είμαι τρελός από μικρό παιδί. Είμαι φανατικός φίλος του αθλητισμού, όλων των αθλημάτων, ποδόσφαιρο κυρίως. Ακουγα και πριν την κουβέντα που είχατε με τον Μίλτο (δηλ.Πασχαλίδη) και τον κύριο Γιαννιώτη για τη Λίβερπουλ, αγαπώ τη Λίβερπουλ πάρα πολύ από πολύ πιτσιρικάς όπως και την Μπαρτσελόνα. Όσο θεωρώ πως την προσωπική μου αρματωσιά την έχουν φτιάξει τα βιβλία και τη μουσική, άλλα τόσα χρωστάω στον αθλητισμό, κυρίως στα ομαδικά αθλήματα".

Πιθανόν να υπάρχουν μέσα στα τραγούδια μου από μάχες που έχω δει στα γήπεδα και να το έχω μετουσιώσει σε ένα ερωτικό τραγούδι. Εκείνο που θα σου πω και θα φανεί παράδοξο, για κάποιους φίλους μου είναι γελοίο. Μου έχει τύχει πολλές φορές να οδηγώ και να κατεβαίνω τη Συγγρού, πως κάποιος τραγουδά ένα τραγούδι, εγώ ανακαλώ στο μυαλό μου φάσεις ποδοσφαίρου. Σκέφτομαι φάσεις. Με έχει σημαδέψει το δοκάρι του Ρέζενμπεργκ στον τελικό με την Αργεντινή στο 81ο λεπτό, παρόλο που ήμουν μικρό παιδί, 11 χρονών όταν είδα τον τελικό αυτό. Οσο παράξενο και να σου φαίνεται, θυμάμαι κάθε χιλιοστό της φάσης αυτής.

Ημουν ποδοσφαιριστής, έπαιζα στον Παναθηναϊκό, σταμάτησα γιατί διέλυσα το γόνατό μου, θα είχα σταματήσει πολλά χρόνια τώρα. Η αλήθεια είναι πως όταν βλέπω μπάλα αναστατώνομαι ακόμα. Εχω την περιέργεια πως θα ήμουν ποδοσφαιριστής, δεν θα τη λύσω ποτέ, δεν θα μάθω ποτέ πως θα ήταν. Έχω παίξει στον Παναθηναϊκό, οι γονείς μου ήταν Παναθηναϊκοί. Ο πατέρας μου είναι ξάδερφος με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, μεγάλωσα σε μια οικογένεια Παναθηναϊκών, αλλά για κάποιο λόγο και ο αδερφός μου και εγώ γίναμε ΑΕΚτζήδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ